Saltele rotunde

Apartinand unei categorii ceva mai atipice, aceste saltele rotunde au devenit produse foarte cautate, acest lucru datorandu-se in special faptului ca paturile rodunde sunt in ultima perioada, piese de mobilier preferate in multe proiecte. Mergand pe aceasta idee am realizat produse speciale, adaptate fiecarei nevoi sau preferinte. Pentru cei care doresc sa se bucure de un confort maxim, le propunem varianta unei saltele rotunde memory foam. Pe cand, daca aveti probleme suparatoare cu coloana vertebrala, varianta indicata ar fi alegerea unei saltele rotunde cu proprietati medicale. Materialele folosite pentru realizarea acestor saltele respecta standarde inalte ale calitatii iar tehnologia utilizata ne ajuta sa oferim produse ce au caracteristici ergonomice. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice alte informatii privind produsele noastre.

Saltea memory foam

Saltele rotunde - memory foam
Memory (spuma viscoelastica) este materialul ce are o cautare ridicata, cu ajutorul lui realizandu-se saltele care ofera cu adevarat o stare de bine si relaxare pe toata durata noptii. Am creat aceste saltele rotunde memory foam pentru cei care au probleme articulare, cu zona cervicala sau coloana vertebrala. Vei putea simti diferenta inca de la primele utilizari. Executam la comanda si saltele rotunde memory foam cu dimensiuni sau grosimi atipice.
de la 1700 RON

Saltea medicala

Saltele rotunde - medicala
Am realizat acest produs special ce are caracteristici medicale ortopedice, pentru toate persoanele care au probleme cu spatele, zona cervicala. Garantia (5 ani) si durata de viata (peste 10 ani), spune totul despre calitatea acestei saltele. Compozitia din spuma poliuretanica, ultra elastica cu insertii profilate, favorizeaza circulatia aerului in interior, impiedicand formarea mucegaiului. La comanda realizam si saltele rotunde medicale cu dimensiuni ori grosimi atipice .
de la 1290 RON