Saltele medicale

Acest model de saltele medicale le recomandam tuturor persoanelor ce au diverse afectiuni ale coloanei vertebrale. Proprietatea principala a unei saltele medicale este aceea de a fi mai tare, ceea ce ajuta la mentinerea coloanei intr-o pozitie corecta pe intreaga perioada petrecuta in pat. Comparativ cu vechile saltele ce aveau o structura realizata din arcuri, aceste noi produse sunt fabricate din spuma poliuretanica. Confortul este mult mai ridicat si pot rezista intr-o stare optima pentru mai mult in timp (peste 10 ani). Materialul textil al husei este antibacterian si antialergic. La acest model de saltele medicale, ventilatia interioara se realizeaza prin banda tridimensionala aflata in zona mediana. Recomandam ca saltelele sa fie intoarse odata la cateva luni, pentru a asigura o uzura uniforma, inversand zona superioara (cap) cu cea inferioara(picioare). Nu ezitati sa ne cereti orice alte informatii cu privire la aceste produse.

Saltea medicala Stil 15

Saltele medicale - Stil 15
Stil15 este o saltea medicala,15 cm grosime, ce vine ca si solutie pentru toti cei cu diverse probleme ale coloanei vertebrale sau a zonei lombare. Avand o compozitie mai rigida, acest tip de saltele medicale mentin coloana intr-o pozitie cat mai corecta, dreapta, pe toata perioada sederii in pat. Un produs cu o durata ridicata a vietii. La comanda, realizam acest model de saltea si in alte dimensiuni sau forme atipice (triunghi, romb, rotunda, etc).
de la 320 RON

Saltea medicala Stil 20

Saltele medicale - Stil 20
Grosimea totala a acestei saltele medicale: 20 cm. O saltea medicala, ortopedica, cu proprietati antialergice, antibacteriene. Fermitatea structurii mentine coloana vertebrala dreapta, iar intr-un timp scurt se va observa o imbunatatire a confortului, respectiv a starii de sanatate. Mai mult, sustine eficient coloana si permite o irigare corecta a intregului corp. Husa poate fi spalata (temperatura: 30 grade). Garantie: 4 ani. Durabilitate: peste 10 ani.
de la 420 RON

Saltea medicala Stil 25

Saltele medicale - Stil 25
Acest tip de saltele medicale, Stil25, au o puternica rezistenta la uzura. Un avantaj important ce le diferentiaza de clasicele saltele care aveau plasa din arcuri. Avand o grosime generoasa, respectiv 25 cm, acest produs prezinta o rezistenta ridicata in contact cu presiunea corporala. Este indeformabila chiar si atunci cand este folosita destul timp de catre o persoana supraponderala.
de la 660 RON

Saltea medicala Stil 28

Saltele medicale - Stil 28
Stil28 este o saltea medicala ce reprezinta varianta ideala atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. A fost realizata in ideea de a oferi relaxare intr-un mod confortabil, dar si de a ajuta la mentinerea unei bune stari a sanatatii. Materialele utilizate la fabricarea acestei saltele medicale respecta toate standardele calitati. Compozitia saltelei este formata din spuma poliuretanica, ultra elastica, cu microcelule ce favorizeaza o buna ventilare interioara.
de la 710 RON

Saltea medicala Stil 30

Saltele medicale - Stil 30
Aceasta saltea medicala, ortopedica, reprezinta produsul de top al categoriei " saltele medicale". Grosimea ei generoasa, 30 cm ajuta la obtinerea unei stari maxime a confortului, prin detensionarea musculaturii. In acest mod, vei dormi mult mai bine si te vei bucura de o odihna in adevaratul sens. Protectia igienica, antibacteriana, antialergica, completeaza seria avantajelor acestui produs.
de la 750 RON

Saltea medicala Rotunda

Saltele medicale - Rotunda
Cu ajutorul paturilor rotunde, camerele se pot amenaja intr-un mod aparte, fap pentru care tot mai multi designeri, arhitecti, apeleaza la aceasta varianta. Astfel, am realizat un produs special, respectiv o saltea rotunda, medicala. Natura sa ortopedica vine in sprijinul persoanelor care au probleme cu spatele. In interior, salteaua are o compozitie cu proprietati termoregulatoare, antialergice si antitranspirante
de la 1290 RON

Acest tip de saltele medicale sunt fabricate din spuma poliuretanica, ultra elastica, cu densitate ridicata. Sunt recomandate in special celor ce au diferite probleme cu spatele, coloana vertebrala, etc. Principala caracteristica a acestor saltele este compozitia ceva mai rigida, conceputa special pentru mentinerea coloanei intr-o pozitie corecta, astfel incat durerile sa fie ameliorate sau chiar sa dispara complet pe tot parcursul sederii in pat. Structura interioara a acestor saltele medicale este compusa din unul sau doua straturi de spuma poliuretanica. Varianta standard a unei saltele medicale are o compozitie din spuma ceva mai rigida iar la nivelul superior, un al doilea strat, diferit ca rigiditate, usor moale si elastic. Aceasta caracteristica ofera saltelei posibilitatea intoarcerii ei pe ambele parti. Puteti face aceasta operatiune odata la 3 - 6 luni , pentru a asigura o uzura uniforma, inversand zona capului cu cea inferioara, a picioarelor.