Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
memory foam 1
memory foam 2
memory foam 3
Imagini Saltea memory foam

Saltele rotunde  memory foam

devider
Important:

La comanda, putem realiza si saltele cu dimensiuni atipice. Aceasta optiune este valabil pentru aproape toate modelele de saltele prezentate pe site-ul nostru.Pe langa dimensiuni, mai pot fi facute si alte ajustari astfel incat salteaua sa corespunda cerintelor tale.

Aceasta saltea rotunda reprezinta o solutie ideala pentru cei care sunt in cautarea unei saltele cu proprietati medicale, dar care in acelasi timp vor sa se bucure de un confort ridicat pe tot parcursul noptii. Stratul din memory foam reactioneaza direct sub efectul greutatii si a temperaturii corporale, preluand forma acestuia. Cand ne ridicam, forma saltelei revine la starea initiala. Gratie acestei proprietati, ne vom simti cu adevarat odihniti, fara a ne trezi cu o parte a corpului amortita. Diferenta se va simti inca din primele zile . Altfel spus, aceasta saltea rotunda memory foam, reprezinta garantia calitatii.

Saltea rotunda, memory foam baza din spuma poliuretanica, rigiditate ridicata, ce ajuta la o buna sustinere a saltelei(12 cm)
strat 3 cm, din memory foam, 100%
la acesta saltea rotunda, aerisirea se face prin zona mediana
husa saltelei este realizata dintr-un mix bumbac - poliester calitativ, menit sa absoarba umiditatea corporala
- grosime totala saltea: 15 cm
garantie: 4 ani
durabilitate : peste 10 ani


INFO: La comanda putem realiza aceasta saltea rotunda memory foam si pe alte grosimi (20-25-30 cm , etc)sau dimensiuni atipice.

Sfaturi , intretinere:
Aspirati salteaua periodic, astfel veti inaltura parul sau alte impuritati. Evitati produse de curatare lichide cu compozitie chimica . Aceste substante pot deteriora salteaua. Pentru un confort ideal, alegeti o somiera corespunzatoare. Evitati ca salteaua sa stea intr-un mediu umed. Folosirea unei huse protective este recomandata, pentru a proteja salteaua. Cand schimbati lenjeria, lasati salteaua sa "respire", intr-o camera aerisita.

Saltele marca Stil Autentique


Am realizat aceasta saltea rotunda memory foam in ideea de a va oferi un produs calitativ, rezistent. Materialele pe care le-am folosit sunt pe masura iar tehnologia utilizata, imprima saltelei un grad ridicat de ergonomie si rezistenta.
Lucram in continuare la ridicarea nivelului calitatii ca sa putem oferi produse care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte.
Gama produselor noastre vine cu solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier.
Dimensiune (cm) Pret in RON (TVA inclus)
200 1700
210 1800
220 1900