Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
memory foam rotunda 1
memory foam rotunda 2
memory foam rotunda 3
Imagini Saltea memory foam rotunda

Saltele memory foam  memory foam rotunda

devider
Important:

La comanda, putem realiza si saltele cu dimensiuni atipice. Aceasta optiune este valabil pentru aproape toate modelele de saltele prezentate pe site-ul nostru.Pe langa dimensiuni, mai pot fi facute si alte ajustari astfel incat salteaua sa corespunda cerintelor tale.

Saltea Rotunda, Memory Foam
Paturile rotunde au devenit in ultima perioada produse cu mare cautare datorita design-ului aparte. Prin urmare, un pat rotund necesita si o saltea rotunda.
Gandindu-ne la acest aspect, am realizat un produs special, respectiv o saltea rotunda memory foam, pe care o recomandam mai ales celor ce au probleme cu spatele, zona cervicala, dar si celor care vor sa se bucure de un confort maxim.
Primul strat al saltelei, cel format din spuma memory, reactioneaza direct sub efectul greutatii si al temperaturii corporale, preluand forma acestuia. Cand ne ridicam, aceasta saltea revine la forma initiala. Gratie acestei proprietati aparte, nu se va mai intampla sa ne trezim cu o parte a corpului amortita. Somnul va fi mai legat, neintrerupt datorita faptului ca nu vom simti nevoia sa ne rasucim, schimbam partea pe care dormim. Altfel spus, alegand o saltea rotunda memory foam, nu vom da gres in ceea ce priveste confortul.


Caracteristici, proprietatii, Saltea Rotunda, Memory Foam:


strat din spuma poliuretanica cu rigiditate ridicata ce ajuta la sustinerea saltelei, grosime 18 cm
strat spuma memory, 100%, 3 cm
aceasta saltea rotunda beneficiaza de o excelenta ventilatie interioara ce se realizeaza prin banda prezenta in zona mediana
husa este realizata dintr-un mix bumbac - poliester, calitativ la atingere, ce absoarbe umiditatea corporala, proprietate importanta mai ales pe timpul verii
garantie saltea: 4 ani
durabilitate in timp : peste 10 ani

INFO - Saltea Memory Foam Rotunda


Putem realiza saltele rotunde cu dimensiuni atipice, potrivite oricarui pat.
Design-ul husei cu care este imbracata salteaua (desen, culoare), poate diferi de cel din fotografie, in functie de materialele textile aflate pe stoc insa proprietatile sunt identice.

Saltele marca Stil Autentique


Lucram la proiecte noi pentru a produce saltele memory foam care sa raspunda tuturor nevoilor. Gama noastra de produse are solutii complete nu doar pentru uzul casnic dar si cel al domeniului hotelier. Nu a fost neglijat nici segmentul " saltele pentru copii " astfel ca producem diferite saltele cu compozitii interioare cat mai naturale. Doresti un produs personalizat? Contacteaza-ne si vom gasi impreuna o solutie perfecta.
Dimensiune (cm) Pret in RON (TVA inclus)
200 1700
210 1800
220 1900