Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
memory foam Stil30 1
memory foam Stil30 2
memory foam Stil30 3
Imagini Saltea memory foam Stil30

Saltele memory foam  memory foam Stil30

devider
Important:

La comanda, putem realiza si saltele cu dimensiuni atipice. Aceasta optiune este valabil pentru aproape toate modelele de saltele prezentate pe site-ul nostru.Pe langa dimensiuni, mai pot fi facute si alte ajustari astfel incat salteaua sa corespunda cerintelor tale.

Produsul Saltea Memory Foam Stil30este unul caruia merita sa-i acordam o atentie sporita, deoarece este varful de calitate al categoriei “saltele memory foam”. Grosimea generoasa, 30 cm, induce corpului o senzatie confortabila, cu totul aparte.
Fiind realizata cu tehnologii moderne, aceasta saltea memory foam “intelege” nevoile corpului uman, actionand in consecinta pentru a oferi o stare totala de relaxare. Mai exact, cand ne asezam pe ea, salteaua preia forma corpului si se muleaza astfel incat sa avem un somn cu adevarat odihnitor. Umerii si zona coapselor se vor "scufunda" in spuma memory. Astfel, nu vom mai amorti, nu vom mai simti nevoia de a ne rasuci, schimba partea, iar somnul va fi neintrerupt pentru mai multe ore.
Tesatura husei exterioare este calitativa, fiind realizata dintr-un amestec din bumbac-poliester. Combinatia mixta ajuta ca aceasta saltea sa ramanana uscata pe intreaga durata a somnului cat si la rezistenta in timp.


Proprietati si structura Saltea Memory Foam Stil30 :


– strat din spuma poliuretanica, grosime 21 cm
– strat din spuma memory, 100%, 9 cm
– impreuna, cele doua straturi ajuta la distribuirea uniforma a greutatii corporale pe intreaga suprafata a saltelei
– la acest model de saltea aerisirea se face prin banda tridimensionala
– husa poate fi spalata (40 grade)
– tesatura exterioara absoarbe transpiratia, proprietate importanta mai ales pe timpul verii
– inaltime totala saltea: 30 cm
– garantie saltea: 5 ani
– durabilitate in timp: peste 10 ani

INFO Saltea Memory Foam Stil30 :


La comanda, aceasta saltea memory foam se poate realiza si in alte dimensiuni sau forme atipice (triunghi, romb, rotunda, etc).

Design-ul husei cu care este imbracata salteaua (desen, culoare), poate diferi de cel din fotografie, in functie de materialele textile aflate pe stoc insa proprietatile sunt identice.

Saltele marca Stil Autentique


Lucram in continuare la proiecte noi pentru a produce saltele memory foam care sa raspunda tuturor nevoilor. Gama noastra de produse are solutii complete nu doar pentru uzul casnic dar si pentru cel al domeniului hotelier. Nu a fost neglijat nici segmentul " saltele pentru copii " astfel ca producem diferite saltele cu compozitii interioare cat mai naturale. Doresti un produs personalizat? Nu ezita sa ne contactezi.
Dimensiune (cm) Pret in RON (TVA inclus)
80/200 920
90/200 1030
140/190 1490
140/200 1510
160/190 1700
160/200 1710
180/200 1920
200/200 2130