Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
memory foam Stil28 1
memory foam Stil28 2
memory foam Stil28 3
Imagini Saltea memory foam Stil28

Saltele memory foam  memory foam Stil28

devider
Important:

La comanda, putem realiza si saltele cu dimensiuni atipice. Aceasta optiune este valabil pentru aproape toate modelele de saltele prezentate pe site-ul nostru.Pe langa dimensiuni, mai pot fi facute si alte ajustari astfel incat salteaua sa corespunda cerintelor tale.

Saltea Memory Foam Stil28 are o grosime de 28 cm, acest produs este unul dintre cele de top, in categoria saltelelor cu spuma memory. Vorbim despre o saltea realizata din materiale calitative, destinata persoanelor exigente in privinta confortului, respectiv calitatii.
Preluand temperatura corporala, aceasta saltea se muleaza intocmai pentru a ne oferi un somn odihnitor, fara a mai amorti. Husa exterioara are o textura placuta la atingere dar si proprietati antialergice, antibacteriene. Combinatia bumbac - elastan extra, o ajuta sa ramana ca noua pentru mai multi ani. Independenta fata de partener reprezinta iarasi un avantaj major. Practic nu vom fi deranjati daca acesta se rasuceste in timpul somnului. In concluzie, achizitionand o saltea memory foam, model Stil28, aveti garantia calitatii.

Compozitie si caracteristici Saltea Memory Foam Stil28:


strat din spuma poliuretanica, cu rigiditate ridicata, grosime 21 cm
strat din spuma memory, 100%, grosime 7 cm
impreuna, aceste doua straturi ajuta la o distribuire uniforma a greutatii corporale
aceasta saltea are o buna aerisire interioare, gratie benzii tridimensionale din zona mediana
husa poate fi spalata (temperatura aprox 40 grade)
materialul textil al husei absoarbe umiditatea corporala, proprietate importanta mai ales pe timpul verii
inaltime totala saltea: 28 cm
garantie saltea: 4 ani
durabilitate: peste 10 ani

INFO - Saltea Memory Foam Stil28:


La comanda, realizam acest model de saltea si pe alte dimensiuni, forme atipice, potrivite oricarui pat.
Husa cu care este imbracata salteaua, poate diferi de cel din fotografie, (desen, culoare), in functie de materialele textile aflate pe stoc insa proprietatile sunt identice.

Saltele marca Stil Autentique


Lucram in continuare la proiecte noi pentru a produce saltele cu spuma memory, care sa raspunda tuturor nevoilor. Gama produselor noastre are solutii complete nu doar pentru uzul casnic dar si pentru cel al domeniului hotelier. Nu a fost neglijat nici segmentul " saltele pentru copii " astfel ca producem diferite saltele cu compozitii interioare cat mai naturale. Daca vrei un produs personalizat care sa corespunda nevoilor tale, nu ezita sa ne contactezi.
Dimensiune (cm) Pret in RON (TVA inclus)
80/200 825
90/200 920
140/190 1330
140/200 1350
160/190 1520
160/200 1540
180/200 1750
200/200 1890