Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
memory foam Stil26 1
memory foam Stil26 2
memory foam Stil26 3
Imagini Saltea memory foam Stil26

Saltele memory foam  memory foam Stil26

devider
Important:

La comanda, putem realiza si saltele cu dimensiuni atipice. Aceasta optiune este valabil pentru aproape toate modelele de saltele prezentate pe site-ul nostru.Pe langa dimensiuni, mai pot fi facute si alte ajustari astfel incat salteaua sa corespunda cerintelor tale.

Prin realizarea acestei saltele memory foam Stil26, am reusit sa oferim clientilor o varianta imbunatatita a modelului precedent, Stil24, grosimea fiind cea care face diferenta.
Acest tip de saltele au o compozitie formata din doua straturi ; primul, din spuma poliuretanica si al doilea, din spuma memory. In functie de grosimea acestor straturi, o saltea memory are diferite caracteristici si proprietati.
Stil26 va fi cu siguranta o saltea pe placul multora deoarece ofera un confort ridicat, specific unei saltele memory, dar, datorita primului strat din spuma poliuretanica, ceva mai gros,(20 cm), o stabilitate ridicata, astfel ca salteaua va avea un suport ortopedic mai mare.

Acesta saltea memory foam este realizata in asa fel incat sa identifice nevoile corpului si sa actioneze in consecinta. Preia temperatura corpului si se muleaza astfel incat sa putem avea un somn odihnitor in adevaratul sens. Materialul de acoperire este unul calitativ, placut la atingere, dar mai ales rezistent la uzura.

Compozitie si proprietati Saltea Memory Foam Stil26:


strat din spuma poliuretanica, densitate ridicata (20 cm)
strat memory foam, 100%, (6 cm)
banda tridimensionala asigura o buna ventilatie interioara astfel ca vom avea mereu o saltea uscata iar formarea mucegaiului va fi imposibila
husa se detaseaza putand fi spalata (40 grade)
husa cu proprietati antibacteriene ce absoarbe umiditatea corporala
inaltime saltea (20 cm)
garantie saltea: 4 ani
durata de viata: peste 10 ani

INFO Saltea Memory Foam Stil26:
La comanda, aceasta saltea memory foam se poate realiza si in alte dimensiuni sau forme atipice (triunghi, romb, rotunda, etc).

Design-ul husei cu care este imbracata salteaua (desen, culoare), poate diferi de cel din fotografie, in functie de materialele textile aflate pe stoc insa proprietatile sunt identice.

Saltele marca Stil Autentique


Lucram in continuare la proiecte noi pentru a produce saltele memory foam care sa raspunda tuturor nevoilor. Gama noastra de produse are solutii complete nu doar pentru uzul casnic dar si pentru cel al domeniului hotelier. Nu a fost neglijat nici segmentul " saltele pentru copii " astfel ca producem diferite saltele cu compozitii interioare cat mai naturale. Daca ai nevoie de un produs personalizat, nu ezita sa ne contactezi.
Dimensiune (cm) Pret in RON (TVA inclus)
80/200 785
90/200 890
140/190 1295
140/200 1310
160/190 1495
160/200 1500
180/200 1700
200/200 1820