Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
memory foam Stil24 1
memory foam Stil24 2
memory foam Stil24 3
Imagini Saltea memory foam Stil24

Saltele memory foam  memory foam Stil24

devider
Important:

La comanda, putem realiza si saltele cu dimensiuni atipice. Aceasta optiune este valabil pentru aproape toate modelele de saltele prezentate pe site-ul nostru.Pe langa dimensiuni, mai pot fi facute si alte ajustari astfel incat salteaua sa corespunda cerintelor tale.

“Memory Foam Stil24” este o saltea de top, un produs exceptional al categoriei saltele memory foam. O saltea memory foam are capacitatea de a identifica necesitatile corpului uman, actionand in consecinta. Spuma vasco - elastica, numita memorycell, preia temperatura corpului si se muleaza astfel incat sa putem avea un somn odihnitor. Salteaua favorizeaza alinierea corecta a coloanei vertebrale pe toata durata somnului. Ofera relaxare muschilor iar circulatia sangelui va fi mult imbunatatita. Corpul se poate relaxa, regenera cu adevarat in timpul odihnei nocturne. Materialul folosit la imbracarea saltelei este placut la atingere, ajutand-o sa reziste la uzura dar si sa ramana uscata. Altfel spus, Stil24 este o saltea memory foam care ofera garantia calitatii si a unei bune ergonomii.

Structura Saltea Memory Foam Stil24:


– strat spuma poliuretanica, densitate ridicata, grosime 18 cm
– strat din memory foam, 100%, grosime 6 cm
– aerisirea se face prin banda din zona de mijloc, ce inconjoara salteaua
– husa poate fi spalata la temperaturi mai reduse (40 grade )
– materialul textil al saltelei are proprietati antialergice, antibacteriene si absoarbe foarte bine umiditatea corporala
– grosime totala saltea: 24 cm
- garantie: 4 ani
- durabilitate in timp: peste 10 ani

Saltea Memory Foam Stil24 – Servicii


La comanda, putem realiza aceasta saltea in varianta cu dimensiuni, respectiv forme atipice. Doriti mai multe informatii despre acest produs? Va stam la dispozitie ! Completati formularul din pagina de contact cu numele, e-mail-ul , numarul dvs de telefon.Va contactam in cel mai scurt timp posibil.


Saltele marca Stil Autentique


Aceste saltele memory foam, avand doua tipuri de spuma, densitate ridicata, respectiv scazuta, moale, realizeaza un raport optim intre gradul de elasticitate si cel de rigiditate. Materialele sunt calitative iar tehnologia folosita imprima produselor un grad ridicat de ergonomie si rezistenta.
Avem produse si solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Nu a fost uitata nici categoria " saltele pentru copii " astfel ca am produs de-a lungul timpului diferite saltele cu structura si compozitii antialergice, cat mai naturale.
Dimensiune (cm) Pret in RON (TVA inclus)
80/200 755
90/200 785
140/190 1130
140/200 1150
160/190 1340
160/200 1360
180/200 1520
200/200 1730