Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
memory foam Stil20 1
memory foam Stil20 2
memory foam Stil20 3
Imagini Saltea memory foam Stil20

Saltele memory foam  memory foam Stil20

devider
Important:

La comanda, putem realiza si saltele cu dimensiuni atipice. Aceasta optiune este valabil pentru aproape toate modelele de saltele prezentate pe site-ul nostru.Pe langa dimensiuni, mai pot fi facute si alte ajustari astfel incat salteaua sa corespunda cerintelor tale.

Aceasta saltea memory foam a fost realizata in ideea de a oferi clientilor nostri produse calitative. Materialele folosite sunt pe masura iar tehnologia utilizata imprima saltelei un inalt grad al ergonomiei si o rezistenta sporita.
Multe persoane au diverse probleme, disfunctii, ale coloanei vertebrale. Modul de viata sedentar contribuie foarte mult la accentuarea acestor probleme. Folosind aceasta saltea memory foam, efectele negative vor fi mult diminuate, astfel ca intr-o perioada scurta se vor putea observa ameliorari ale starii de sanatate. Stratul superior din spuma memory, 4 cm, mentine structura coloanei vertebrale si inlatura punctele ce pun presiune pe diferite zone ale corpului, in special la umeri. Putem spune despre Stil20 ca este o saltea ideala pentru toti cei care sufera de hernie sau scolioza. O saltea memory foam excelenta si in privinta beneficiilor pe care le aduce circulatiei, sistemului limfatic. Stil20 este o saltea de calitate superioara, iar garantia oferita, 4 ani, cat si durabilitatea, peste 10 ani, dovedeste acest fapt.


Generalitati si specificatii, Saltea Memory Foam Stil20 :


strat din spuma poliuretanica de inalta densitate, usor rigida, grosime 16 cm
strat superior din spuma memory,100%, grosime 4 cm
impreuna, aceste doua straturi permit distribuirea in mod egal a greutatii corporale pe intreaga suprafata a saltelei
structura interioara se mentine intotdeauna uscata datorita unei bune ventilari ce are loc prin banda din zona mediana
husa se poate detasa, respectiv spala la temperaturi mai reduse, aproximativ 40 grade
materialul cu care este imbracata aceasta saltea: mix bumbac - poliester, calitativ la atingere, menit sa absoarba umiditatea corporala pe timpul noptii
grosime totala saltea: 20 cm
- garantie: 4 ani
- durabilitate in timp: peste 10 ani

Saltea Memory Foam Stil20 - Servicii


La comanda, putem realiza aceasta saltea memory foam, Stil20 si intr-o varianta cu dimensiuni, forme atipice, astfel incat sa se potriveasca oricarui model de pat.


Info: design-ul husei cu care este imbracata salteaua (desen,culoare), poate diferi de cel din fotografie, in functie de materialele textile aflate pe stoc insa proprietatile sunt identice.

Saltele marca Stil Autentique


Lucram in continuare la proiecte noi pentru a produce saltele memory foam care sa raspunda unor cerinte foarte exigente. Gama noastra de produse are solutii complete atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Nu a fost neglijat nici segmentul " saltele pentru copii " astfel ca producem diferite saltele cu compozitii interioare cat mai naturale. Daca iti doresti un produs personalizat, nu ezita sa ne contactezi.
Dimensiune (cm) Pret in RON (TVA inclus)
80/200 618
90/200 710
140/190 1010
140/200 1030
160/190 1190
160/200 1220
180/200 1430
200/200 1560