Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
memory foam Stil15 1
memory foam Stil15 2
memory foam Stil15 3
Imagini Saltea memory foam Stil15

Saltele memory foam  memory foam Stil15

devider
Important:

La comanda, putem realiza si saltele cu dimensiuni atipice. Aceasta optiune este valabil pentru aproape toate modelele de saltele prezentate pe site-ul nostru.Pe langa dimensiuni, mai pot fi facute si alte ajustari astfel incat salteaua sa corespunda cerintelor tale.

Memory Foam Stil15 este primul produs al categoriei “saltele memory foam ”. Avand o grosime mai redusa, 15 cm, din care stratul spumei memory fiind de 3 cm, aceasta saltea se aseamana foarte mult cu una medicala, ortopedica, avand insa un plus la capitolul confort. Asta inseamna ca acest material reduce punctele ce pun presiune si permite coloanei vertebrale, articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural. Un produs recomandat celor care sufera de scolioza sau hernie. In plus, aceasta saltea memory foam are beneficii anatomice pentru circulatie, respectiv sistemul limfatic . Garantia oferita, 4 ani dar si lunga rezistenta in timp, peste 10 ani, dovedeste calitatea acestui produs. Putem spuna ca Stil15 este o saltea memory foam cu un excelent raport calitate/pret.

Proprietati Saltea Memory Foam Stil15


– salteaua se muleaza, luand forma corpului, astfel ca nu vom amorti pe tot parcursul somnului
– cand ne ridicam din pat, salteaua va reveni la forma initiala
– mentine coloana vertebrala intr-o prozitie cat mai corecta
- este antibacteriana, antialergica, antitranspiranta
– dupa utilizare, stratul din spuma memory revine la starea initiala


Compozitie Saltea Memory Foam Stil15:


– strat 3 cm, din spuma memory, 100%
– strat spuma poliuretanica, densitate ridicata, 12 cm grosime
– la acest tip de saltea, aerisirea se face pe toate lungimile si latimile, umezeala acumulata in timpul somnului fiind eliminata rapid
– inaltime totala saltea: 15 cm

Pe langa aceste dimensiuni standard, la comanda putem realiza si saltele memory foam cu dimensiuni sau forme atipice, potrivite oricarui model de pat.

Info: design-ul husei cu care este imbracata salteaua (desen,culoare), poate diferi de cel din fotografie, in functie de materialele textile aflate pe stoc insa proprietatile sunt identice.

Saltea memory foam Stil15


Aceasta saltea a fost realizata in ideea de a oferi clientilor nostri produse utile, rezistente, calitative. Materialele folosite sunt pe masura iar tehnologia utilizata imprima saltelei un grad ridicat al ergonomiei. Avem in lucru proiecte noi pentru a produce saltele care sa raspunda si celor mai exigente cerinte. Gama nostra de produse are solutii complete atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Nu am neglijat nici segmentul saltelelor pentru copii astfel ca producem diverse saltele cu structuri si compozitii cat mai adecvate.

Garantie: 4 ani
Durata minima de viata: 10 ani
Dimensiune (cm) Pret in RON (TVA inclus)
80/200 540
90/200 580
140/190 830
140/200 850
160/190 950
160/200 960
180/200 1050
200/200 1150