Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
medicala  1
medicala  2
medicala  3
medicala  4
Imagini Saltea medicala

Saltele rotunde  medicala

devider
Important:

La comanda, putem realiza si saltele cu dimensiuni atipice. Aceasta optiune este valabil pentru aproape toate modelele de saltele prezentate pe site-ul nostru.Pe langa dimensiuni, mai pot fi facute si alte ajustari astfel incat salteaua sa corespunda cerintelor tale.

Avand un design interesant, aparte, paturile rotunde au devenit in ultimul timp produse ce au captat atentia multora dintre noi. Prin urmare, un pat rotund necesita o saltea rotunda.
Mergand pe aceasta idee, am realizat o saltea rotunda cu proprietati medicale, menita sa amelioreze sau chiar elimine suparatoarele probleme ale coloanei vertebrale. Aceasta saltea rotunda medicala, avand o structrura mai rigida, ajuta la mentinerea coloanei intr-o pozitie corecta, astfel ca intr-un interval relativ scurt de timp veti observa o ameliorare progresiva a confortului pe toata durata somnului.

Saltea rotunda medicala - Structura si generalitati


structrura din spuma poliuretanica, fermitate ridicata, elastica
husa interioara antistatica
- salteaua beneficiaza de o buna ventilare interioara ce se realizeaza prin banda prezenta in zona mediana
materialul textil al husei exterioare este realizat dintr-un mix: bumbac poliester, fiind calitativ la atingere, rezistent si avand poprietatea de a absoarbe umiditatea corporala
garantie saltea: 5 ani
- grosime totala saltea: 15 cm
durabilitate in timp: peste 10 ani

INFO:
La comanda, aceasta saltea rotunda medicala se poate realiza si in alte dimensiuni sau avand grosimi ridicate (20 , 25 , 30 cm, etc)


Sfaturi , intretinere:
Aspirati salteaua periodic pentru a inlatura parul sau alte impuritati. Evitati produse de curatare lichide cu compozitie chimica . Aceste substante pot deteriora salteaua. Pentru un confort ideal, alegeti o somiera corespunzatoare. Evitati ca salteaua sa stea intr-un mediu umed. Folosirea unei huse protective este recomandata, pentru a proteja salteaua. Cand schimbati lenjeria, lasati salteaua sa "respire", intr-o camera aerisita.

Saltele marca Stil Autentique


Am realizat aceasta saltea rotunda medicala in ideea de a va oferi un produs calitativ, rezistent , la un pret echitabil. Materialele pe care le-am folosit sunt pe masura iar tehnologia utilizata, imprima saltelei un grad ridicat de ergonomie si rezistenta.
Lucram in continuare pentru a fabrica noi saltele rotunde care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte.
Gama produselor noastre vine cu solutii atat pentru uzul casnic cat si cel al domeniului hotelier. Nici segmentul " saltele pentru copii " nu a fost neglijat astfel ca am produs de-a lungul timpului diverse saltele cu proprietati, caracteristici sau compozitii antialergice, antibacteriene.
Dimensiune (cm) Pret in RON (TVA inclus)
200 1290
210 1390
220 1420