Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
Rotunda 1
Rotunda 2
Rotunda 3
Imagini Saltea Rotunda

Saltele medicale  Rotunda

devider
Important:

La comanda, putem realiza si saltele cu dimensiuni atipice. Aceasta optiune este valabil pentru aproape toate modelele de saltele prezentate pe site-ul nostru.Pe langa dimensiuni, mai pot fi facute si alte ajustari astfel incat salteaua sa corespunda cerintelor tale.

In ultima perioada, paturile rotunde au devenit piese de mobilier tot mai cautate datorita design-ului interesant, atipic, Cu ajutorul lor, camerele se pot amenaja intr-un mod aparte, fap pentru care tot mai multi designeri, arhitecti, apeleaza la aceasta varianta. Si, cum este si firesc, un pat rotund are nevoie de o saltea rotunda
. Pornind de la aceasta idee, am realizat un produs special, respectiv o saltea rotunda, medicala. Proprietatile sale ortopedice o recomanda in primul rand tuturor persoanelor ce au diferite probleme cu spatele, coloana vertebrala, zona cervicala, etc.
Aceasta saltea medicala rotunda, fiind ceva mai rigida, mentine coloana vertebrala dreapta, intr-o pozitie cat mai corecta. Intr-un interval relativ scurt, se va observa o imbunatatire progresiva a confortului pe intreaga durata a somnului iar durerile se vor ameliora sau chiar disparea. Aceste saltele din spuma poliuretanica sunt apreciate datorita faptului ca se adapteza usor formei corpului, distribuind greutatea intr-un mod uniform.

Generalitati, compozitie, specificatii - Saltea Rotunda Medicala


structura din spuma poliuretanica, densitate ridicata, 35 kg/m3, ultra elastica, cu insertii profilate pentru a favoriza aerisirea
in interior mai gasim si un material cu proprietati termoregulatoare, antialergice si antitranspirante
materialul husei exterioare a acestei saltele este realizat dintr-o combinatie bumbac poliester, calitativ la atingere ce absoarbe umiditatea corporala
garantie saltea: 5 ani
durabilitate : peste 10 ani

Design-ul husei cu care este imbracata salteaua la exterior(desen, culoare), poate diferi de cel din fotografie, in functie de materialele textile aflate pe stoc insa proprietatile si caracteristicile sunt identice.

INFO Saltea Rotunda Medicala
Aceasta saltea rotunda, medicala, fost realizata in ideea de a oferi relaxare intr-un mod confortabil, precum si de a ajuta la mentinerea unei bune stari a sanatatii. Materialele utilizate la fabricarea acestei saltele respecta toate standardele calitatii si a unui inalt grad ergonomic, respectiv rezistent.
Prin intermediul serviciului "saltele la comanda" va puteam realiza aceasta saltea rotunda pe orice alta dimensiune sau forma atipica (dreptunghi, inima, romb, triunghi, etc). Nu ezitati sa ne contactati.
Dimensiune (cm) Pret in RON (TVA inclus)
200 1290
210 1390
220 1420