Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
Combo 1
Combo 2
Combo 3
Imagini Saltea Combo

Saltele latex  Combo

devider
Important:

La comanda, putem realiza si saltele cu dimensiuni atipice. Aceasta optiune este valabil pentru aproape toate modelele de saltele prezentate pe site-ul nostru.Pe langa dimensiuni, mai pot fi facute si alte ajustari astfel incat salteaua sa corespunda cerintelor tale.

Aceasta saltea latex a fost creata pentru a oferi o experienta cu totul deosebita in ceea ce priveste relaxarea si odihna. Are o grosime generoasa , 26 cm si este realizata din spuma latex 100%.
Combo este o saltea latex cu o compozitie latex elastic, 100%. Materialul fiind usor rigid (proprietate medical – ortopedica)ofera un excelent suport corpului si ajuta coloana vertebrala sa fie mentinuta intr-o pozitie cat mai optima.
Structura din latex este disponibila in trei variante : M (rezistenta 90 KG) F (rezistenta 120 KG) SuperF (recomandata persoanelor supraponderale cu greutati ridicate, peste 120 KG )

Pe langa structura principala din latex, aceasta saltea are si un al doilea strat, mai exact un topper superior cu caracteristici speciale care poate fi ales in functie de preferinta fiecaruia.

TOPPER COMBO ORGANIC (poza nr 2)

Un topper (latex natural 7 zone ) pe care il recomandam tuturor celor care vor sa doarma pe o saltea cu totul naturala, eliminandu-se astfel riscurile unor alergii. Combinand aceste doua straturi, se obtine o saltea elastica, foarte confortabila, rezistenta, cu o mare durabilitate in timp.

TOPPER COMBO MEMORY (poza nr 3)

Asa cum am spus, aceasta categorie va avea produse cu adevarat grozave iar varianta cu topper - ul “Combo Memory” nu face decat sa confirme acest lucru. Structura din latex ofera o senzatie placuta de confort dar si metine corpul intr-o pozitie corecta, factor ce reduce stresul corporal si ajuta la o odihna mult mai buna. Topper-ul cu spuma memory reactioneaza la caldura, mulandu-se dupa forma corpului. O saltea grozava , fabricata 100% din latex ce imbina intr-un mod ideal caracteristicile de ventilatie interioara cu cele ale confortului oferit de spuma memory.

TOPPER COMBO GEL (poza nr 1)

Combo Gel, o varianta realizata dintr-un material special, inovator ce ofera o termoconductibilitate ridicata. In acest fel, veti uita de momentele cand va trezeati traspirati cu o senzatie de sufocare. Combinatia latex 7 zone – latex gel (micro capsule ) ofera corpului un grozav control al temperturii deoarece absoarbe, dupa care elibereaza caldura pe tot parcursul somnului.

INFO: La comanda realizam aceasta saltea latex si pe alte dimensiuni atipice.
Dimensiune (cm) Pret in RON (TVA inclus)