RECOMANDARI

Paturi tapitate

Cand vorbim despre paturi tapitate, chiar si cele mai indraznete si inovatoare idei, devin realizabile. Eliminarea colturilor, posibilitatea de a combina diverse materiale(piele naturala, piele eco cu stofa)precum si aspectul elegant ce se poate obtine, sunt cateva avantaje ale acestor paturi tapitate.

Pat tapitat TAP09

TAP09 este unul dintre produsele de top ale categoriei paturi tapitate. Designul sau simplu, elegant dar interesant datorita formelor asimetrice, l-au facut sa iasa mereu in evidenta. La paturi, rezistenta trebuie sa fie una dintre caracteristicile de baza, astfel ca am folosit materiale de inalta calitate atat la structura cat si tapiterie. Acest model este disponibil pe orice culoare.
TAP09
4400 RON
Pat tapitat TAP09

Pat tapitat TAP08

Design-ul original obtinut cu ajutorul formele asimetrice, este unul dintre punctele forte ale acestui pat tapitat model TAP08. Ergonomia excelenta este insa calitatea ce il plaseaza in zona de top a paturilor tapitate. Prin serviciul de mobila la comanda, acest pat poate suporta diverse ajustari in functie de preferintele clientilor.
TAP08
4892 RON
Pat tapitat TAP08

Pat tapitat TAP07

Acest pat tapitat, model TAP07, a fost realizat in ideea de a oferu un produs perfect pentru toti cei care isi pretuiesc odihna. In afara de aspectul deosebit, cea mai importanta functie a acestui pat este cea de rabatare electrica. Fiind vorba despre mobila la comanda, acest pat tapitat, TAP07, poate suporta diverse modificari in functie de preferinte.
TAP07
8200 RON
Pat tapitat TAP07

Pat tapitat TAP06

TAP06, un pat care se remarca prin originalitatea design-ului sau modern. Tablia are un capitonaj cu nasturi prin tragere si este realizata din spuma poliuretanica cu o densitate mai ridicata. Facand parte din categoria paturi la comanda, acest produs se poate realiza si in varianta piele integral sau stofa integral. De asemenea poti fi schimbate dimensiunile si nuanta.
TAP06
3950 RON
Pat tapitat TAP06

Pat tapitat TAP05

Finete si bun gust, functionalitate si confort. Aceste atribute consideram ca spun totul despre patul tapitat model TAP05. Calitatea materialelor este secretul care sta in spatele succesului acestor paturi tapitate.
TAP05
4165 RON
Pat tapitat TAP05

Pat tapitat TAP04

TAP04 este un model de pat tapitat, destinat doritorilor de noutate, eleganta si stil. Aceeasi tematica de design o intalnim atat la capitonajul patului cat si la profilul celor doua noptiere, intregind imaginea de ansamblu. Dimensiunile acestor paturi tapitate pot fi modificate in functie de cerintele clientilor.
TAP04
3133 RON
Pat tapitat TAP04

Pat tapitat TAP03

Aspectul original si nonconformist dat de formele asimetrice este o caracteristica prin care acest model de pat iese in evidenta. Confortul deosebit este insa calitatea care il plaseaza in zona de top a paturilor tapitate. Stil Autentique realizeza paturi tapitate dupa orice model prezentat de catre client.
TAP03
3912 RON
Pat tapitat TAP03

Pat tapitat TAP02

TAP02, un produs de mobila la comanda ce apartine categoriei "paturi tapitate". Acesta se remarca prin designul sau modern cu forme si linii asimetrice. Acest lucru il putem sesiza cel mai bine in cazul tabliei realizate integral din spuma poliuretanica cu o densitate ridicata. Combinatia piele-stofa un alt plus la capitolul originalitate.
TAP02
4540 RON
Pat tapitat TAP02

Pat tapitat TAP01

Modern si practic, acestea sunt cuvintele care descriu modelul de pat tapitat TAP01. Pielea ecologica poate fi inlocuita si cu varianta piele naturala. Acest pat oferindu-ne libertatea de a lucra cu materiale ce se potrivesc bugetului tau.
TAP01
2987 RON
Pat tapitat TAP01