RECOMANDARI

Paturi rotunde

Daca dispunem de un spatiu generos, alegerea unui pat rotund este cu siguranta o varianta la moda. Plasat in centrul camerei, acesta devine piesa de rezistenta a dormitorului. Putand fi pozitionat si pe colt, patul rotund isi gaseste cu usurinta loc chiar si in incaperile cu multe spatii deschise.

Pat rotund ROT06

ROT06, un model de pat rotund modern si elegant, care datorita formei si aspectului sau, reuseste sa fie una dintre cele mai atractive piese de mobilier dintr-un dormitor. Atat tablia cat si partea de jos, baza acestui pat rotund, merg pe aceeasi idee de design: capitonaj realizat prin tragerea nasturilor. Pentru un confort maxim, recomandam folosirea unei saltele memory foam.
ROT06
6680 RON
Pat rotund ROT06

Pat rotund ROT05

ROT05 este un model de pat rotund ce ofera incaperii prin aspectul sau modern, stil si originalitate. Imbinarea formelor geometrice tapitate regasite pe tablia patului, dau o nota de continuitate ideii de modernsim si simplitate. Fiind un produs de mobila la comanda, acest pat poate fi personalizat in functie de dorintele fiecarui client in parte.
ROT05
6290 RON
Pat rotund ROT05

Pat rotund ROT04

Paturile rotunde imprima un anumit stil incaperii prin designul atipic. Modelul ROT04 contine cateva elemente interesante precum noptierele suspendate sau tablia cu sistem de iluminare. La cerere, acest pat rotund poate fi tapitat cu piele intr-o nuanta care sa fie in armonie cu mobila incaperii.
ROT04
4585 RON
Pat rotund ROT04

Pat rotund ROT03

Acest pat rotund model ROT03 este un produs ce inspira modernitate, si surprinde prin designul indraznet. Desi cirfumferinta sa este perfect rotunda, dimensiunile saltelei ofera patului un aspect usor oval. Fiind un produs de mobila la comanda, personalizarea acestuia in functie de preferinte este o simpla formalitate.
ROT03
3470 RON
Pat rotund ROT03

Pat rotund ROT02

Paturi rotunde, aceste piese de mobilier care au avut intotdeauna rolul de a oferi incaperii originalitate prin aspectul lor atipic. Pot fi o varianta ideala pentru a va mobila camera intr-un mod unic. Acest pat rotund model ROT02 vine cu linii de design contemporane ce se potrivesc perfect stilului modern.
ROT02
4250 RON
Pat rotund ROT02

Pat rotund ROT01

Avand posibilitatea de a putea fi asezat pe colt, acest pat rotund poate fi optiunea care sa rezolve problema spatiilor 'moarte' dintr-o incapere. Avand un aspect cu totul deosebit, pus in centrul unei incaperi cu dimensiuni mari, insipra eleganta si modernism.
ROT01
4410 RON
Pat rotund ROT01