RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
TAP09 1
TAP09 2
Imagini Pat TAP09

Pat TAP09

devider
de la 4400 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni pat: Lungime 220 cm x latime 260 cm x inaltime tablie 95cm - pat 50 cm
Dimensiune saltea: latime 160 x Lungime 200 x inaltime 24 cm
Structura pat: placaj multistrat de mesteacan - grosime 18 mm
Somiera model Autentique 9, din lemn multistratificat de fag
Tapiterie: piele ecologica (nuanta la alegere), cusatura ornamentala, spuma poliuretanica de calitate superioara cu grosimi si densitati diferite.


INFO: Pretul nu include salteaua.

Optional, posibilitate includere sistem de rabatare la tablie

Descriere produs

TAP09 este un model ce apartine categoriei paturi tapitate. Acesta si-a propus sa iasa in evidenta prin designul sau elegant dar si interesant oferit de formele asimetrice. Cand vorbim despre paturi, e obligatoriu sa confirmam calitatea materialelor ce trebuie sa ofere o rezistenta ridicata. Acest lucru este valabil si in cazul tapiteriei pentru care am ales de asemenea materiale rezistente ce se intretin destul de usor. Cusatarurile prezente la partea tapitata sunt realizate cu ata identica nuantei materialului.
Fiind vorba de un produs de mobila la comanda, putem aduce acestui model de pat diverse modificari in functie de preferintele clientilor sau de spatiul disponibil. La cerere, realizam si alte modele de paturi tapitate dupa schita / fotografia prezentata de catre client. Puteti apela la ajutorul nostru si in vederea achizitionarii unor saltele de calitate.