RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
TAP08 1
Imagini Pat TAP08

Pat TAP08

devider
de la 4892 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni pat: Lungime 240 cm x latime 200 cm x inaltime tablie 90 cm
Dimensiune saltea: latime 160 x Lungime 200 x inaltime 20 cm
Structura pat: Lemn de brad, panouri aglomerate din lemn, grosime 18 mm
Tapiterie: piele ecologica ( nuanta la alegere), spuma poliuretanica de calitate superioara cu diferite densitati si grosimi.
INFO: Pretul nu include salteaua

Descriere produs

TAP08 este un model de pat tapitat ce si-a propus sa iasa in evidenta prin designul sau interesant dat de formele si liniile asimetrice. Materiale utilizate la structura acestui pat au fost alese pentru a oferi o rezistenta ridicata. Pielea cu care acesta este tapitat are de asemenea o buna rezistenta si se intretine usor. Insa pentru a-i pune cu adevarat design-ul in valoare, dimensiunile camerei trebuie sa fie un lucru de trebuie sa tinem cont. La realizarea acestui pat tapitat nu doar de aspectul exterior a fost prioritar ci si alte caracteristici precum functionalitatea sau latura ergonomica.
Fiind vorba de un produs de mobila la comanda, acest pat poate suporta diverse ajustari in functie de preferintele fiecarui client in parte.