RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
TAP07 1
TAP07 2
TAP07 3
Imagini Pat TAP07

Pat TAP07

devider
de la 8200 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiune saltele: Lungime 200 cm x latime 80 cm x H20 cm
Dimenisune pat: Lungime 220 cm x latime 175 cm x H45 mm
Dimensiune tablie: Latime 235 cm x H120 cm
Structura: panouri aglomerate din lemn, tapiterie stofa calitativa din bumbac si poliester
Tablie: panouri aglomerate din lemn si tapiterie cu spuma memory foam, grosime 4 cm

Descriere produs

Acest pat tapitat, model TAP07, este produsul perfect pentru toti cei care isi pretuiesc odihna, atat cea de dupa o zi plina la munca cat si simpla relaxare in fata televizorului. In afara de aspectul deosebit, grija cu care a fost executat si materialele de inalta calitate, cea mai importanta functie a acestui pat este cea de rabatare electrica cu ajutorul telecomenzii. Patul are integrate doua somiere electrice model Autentique 1 (optional a unei singure somiere, dubla) concepute special pentru a oferi un confort de cinci stele. Motorul de provenienta germana este atat de silentios incat sunetul produs abia poate fi perceput.
Avand la indemana o telecomanda, veti putea manevra usor cele 5 segmente independente ale somierei astfel incat sa gasiti cele mai realxante unghiuri si pozitii de relax.
Functionalitatea deosebita a acestui pat il face sa fie un produs ideal si pentru persoanele cu diverse probleme de sanatate cum ar fi cele imobilizate, cu probleme ale coloanei vertebrale, astmatice ce nu pot dormi pe orizontala, ridicarea in pozitia de sezut facandu-se acum fara efort.
Si pentru ca vorbim despre mobila la comanda, acest pat tapitat, TAP07, poate suporta diverse ajustari in functie de preferinte. Se pot schimba dimensiunile, cromatica, sau materialele utilizate (piele ecologica, piele naturala, stofa).