RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
TAP06 1
TAP06 2
TAP06 3
TAP06 4
TAP06 5
Imagini Pat TAP06

Pat TAP06

devider
de la 3950 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni pat: Lungime 235 cm x latime 200 cm x inaltime tablie 87 cm
Spatiu disponibil saltea: latime 160 x Lungime 200 x inaltime 20 cm
Structura pat: Lemn de frasin, panouri aglomerate de lemn, PAL hidrofugat, grosime 18 mm
Tapiterie: stofa premium si piele ecologica ( nuanta la alegere), spuma poliuretanica (burete) de calitate superioara cu diferite densitati si grosimi.
INFO: Pretul nu include salteaua

Descriere produs

Iata o piesa de mobilier ce isi propune sa ofere dormitorului un aer modern. TAP06 apartine categoriei paturi la comanda si se remarca prin designul sau interesant, cu linii usor atipice.
Tablia are o compozitie de spuma pe baza de poliuretan cu o densitate ceva mai ridicata pentru a-i pastra forma. Nasturii montati prin tragere contribuie la obtinerea unui aspect elegant.
Originalitatea acestor modele de paturi este subliniata si de combinarea materialelor, respectiv piele si stofa, materiale calitative, cu o mare rezistenta la uzura. La toate cusatarurile tapiteriei s-a folosit ata identica cu nuanta materialului.
Fiind vorba despre mobila la comanda, acest model de pat tapitat, TAP06, se poate realiza pe orice dimensiune, conform spatiului disponibil.
In afara de produsele prezentate pe site, Stil Autentique realizeaza diverse tipuri de paturi la comanda dupa proiectul (fotografia / schita) clientului.