RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
TAP05 1
Imagini Pat TAP05

Pat TAP05

devider
de la 4165 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni pat: lungime 215cm x latime190 cm x inaltime tablie 100 cm
Inaltime saltea: 45 cm (pentru un confort excelent, recomandam o saltea fara arcuri: memory foam sau latex)
Structura: panouri aglomerate din lemn, grosime 18 mm
Tapiterie: piele eco pe suport textil cu o grosime de 2 mm (material utilizat la tapiteria banchetelor de yaht). Spuma poliuretanica cu portanta ridicata, foarte flexibila si aerata.

Descriere produs

Pentru cei care sunt in cautarea unui pat tapitat care sa 'imbrace' dormitorul cu un design fin, caracterizat de liniile bine conturate, modelul TAP05, nu face decat sa fie produsul potrivit, la locul potrivit.
Materialele intrebuintate la realizarea acestui pat sunt mult peste calitatea medie, acest aspect fiind foarte important daca ne dorim si un maxim de confort, deoarece odihna din timpul noptii se reflecta asupra activitatilor de peste zi.
Pentru a folosi in totalitate spatiul de sub saltea, am integrat in structura patului si o somiera cu pistoane ridicatoare.
Nota: Pentru doritorii unui produs luxuriant, patul poate fi realizat si in varianta cu piele naturala.
La cerere, prin serviciul de mobila la comanda, putem realiza paturi tapitate si dupa orice alt proiect propus de catre client.