RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
TAP03 1
TAP03 2
TAP03 3
Imagini Pat TAP03

Pat TAP03

devider
de la 3912 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni pat: lungime 220 cm x latime 220 cm x inaltime tablie 110 cm
Inaltime saltea: 45 cm
Structura: panouri aglomerate din lemn, grosime 18 mm
Tapiterie: stofa ( materiale si nuante la alegere). Spuma poliuretanica de calitate superioara cu diferite densitati.

Descriere produs

Acest pat tapitat model TAP03, isi doreste sa iasa in evidenta prin aspectul interesant dat de formele si liniile asimetrice. Materialul din care este realizat patul trebuie sa ne preocupe cel mai mult deoarece in functie de acesta depinde confortul nostru. Partile laterale ale acestui pat sunt realizate din spuma poliuretanica cu grosimi variabile ( 3-6 cm) si devin practic o prelungire a saltelei.
Dimensiunile camerei trebuie sa fie un lucru de trebuie sa tinem cont atunci cand comandam un pat tapitat ca acesta. Amplasat intr-o camera mica, efectul vizual este diminuat iar spatiul ramas nu mai permite amplasarea multor piese de mobilier.
La realizarea patului TAP03 nu s-a tinut cont doar de aspectul exterior ci s-au luat in calcul mai multi factori cum ar fi : functionalitatea, latura ergonomica, optimizarea la maxim a spatiului, toate acestea fara a se face rabat la calitatea materialelor.
Prin serviciul de mobila la comanda, Stil Autentique realizeaza paturi tapitate si dupa orice alt proiect propus de catre client.