RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
TAP02 1
TAP02 2
Imagini Pat TAP02

Pat TAP02

devider
de la 4540 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni pat: Lungime 220 cm x latime 180 cm x inaltime tablie 90 cm
Dimensiune saltea: latime 160 x Lungime 200 x inaltime 20 cm
Structura pat: lemn multistrat, panouri aglomerate din lemn
Tapiterie: piele ecologica ( nuanta la alegere), spuma poliuretanica de calitate superioara cu diferite densitati si grosimi.
Picioare: cromate
INFO: Pretul nu include salteaua

Descriere produs

TAP02, un produs ce apartine categoriei "paturi tapitate", apreciat pentru designul sau modern si interesant pe care il ofera formele si liniile asimetrice. Acest lucru fiind in special valabil in cazul tabliei realizata integral din spuma poliuretanica cu o densitate ridicata.
Combinatia de materiale (piele si stofa) este iarasi un detaliu ce ofera originalitate acestui pat tapitat. Si pentru ca am amintit de materiale, la realizarea acestui model de pat s-a folosit piele si stofa de calitate premium rezistente la uzura. Toate cusatarurile tapiteriei sunt duble, folosindu-se ata cu nuanta identica materialului.
TAP02 apartine categoriei mobila la comanda, mai exact paturi la comanda. Prin acest serviciu va putem ajuta sa realizati produse cu dimensiuni care sa se incadreze perfect in incapere. De asemnea, realizam si alte modele de paturi la comanda dupa proiectul (fotografia / schita) clientului.