RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
TAP01 1
TAP01 2
Imagini Pat TAP01

Pat TAP01

devider
de la 2987 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiune pat: Lungime 220 cm x latime 180 cm x inaltime 45(saltea)/85 (tablie) cm
Dimensiune saltea: Lungime 200 cm x latime 160 cm x inaltime 23 cm
Structura: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat, grosime 18 mm, tapitate cu piele ecologica si burete de inalta densitate
Spatiu depozitare: accesul la spatiul de depozitare se face prin ridicarea somierei
Tablie: tapitata piele ecologica

Descriere produs

Acest pat tapitat model "TAP01" este o piesa de mobilier ce se potriveste unui ambient modern dar si ideal pentru incaperile mai mici. Materialul utilizat, piele ecologica pe suport textil, este foarte rezistenta la intindere si la expuneri de lumina naturala(ultraviolete). De asemena, acest material se intretine usor datorita peliculei de vinil aplicata la exterior.
Patul in varianta standard are un spatiu de depozitare pe intreaga dimensiune a saltelei. Accesul la acesta se face foarte usor prin ridicarea somierei cu ajutorul pistoanelor hidraulice, capabile sa ridice orice saltea. Optional, costurile acestui pat pot fi reduse prin renuntarea la spatiu de depozitare si la sistemul de ridicare.
Stil Autentique realizeaza paturi tapitate si dupa orice alt proiect propus de catre client.