RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
ROT06 1
ROT06 2
ROT06 3
ROT06 4
Imagini Pat ROT06

Pat ROT06

devider
de la 6680 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni saltea: Lungime 200 cm x latime 200 cm x H 20 cm
Dimensiune pat: Lungime 240 cm x latime 240 cm, H maxima 110 cm
Structura: panouri lemn mulabil, grosime 18 mm, lemn de fag, PAL hidrofugat
Tapiterie: realizata prin tragerea nasturilor, piele eco

Descriere produs

ROT06 este un model de pat rotund care prin forma si aspectul sau, va face in asa fel incat sa devina piesa de mobilier cea mai expresiva dintr-un dormitor. Imbinarea formelor tapitate de la baza patului, le regasim si pe tablia acestuia, astfel ca avem o continuitate perfecta a ideii de design.
Acest pat rotund are o tapiterie din piele ecologica premium, foarte rezistenta la uzura si care se intretine usor. Pentru un confort maxim, recomandam folosirea unei saltele memory foam.
Facand parte din categoria mobila la comanda, respectiv paturi la comanda, acest produs poate fi executat si pe alte dimensiuni, in functie de spatiul disponibil. In privinta tapiteriei, puteti opta pentru mai multe tipuri de materiale (piele naturala, stofa, alcantara, etc).
La cerere, realizam si orice alt model de pat rotund dupa schita / fotografia prezentata de catre client. De asemenea, puteti apela la ajutorul nostru si in vederea achizitionarii unei saltele de calitate.