RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
ROT05 1
ROT05 2
ROT05 3
ROT05 4
Imagini Pat ROT05

Pat ROT05

devider
de la 6290 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiune saltea: lungime 200 cm x latime 160 cm x inaltime 20 cm
Dimensiuni pat: Lungime 250 cm x latime 240 cm, inaltime 60 cm
Structura: panouri multistrat din esente moi, grosimi 18 mm, lemn de fag, placaj termoformabil
Somiera: lemn multistratificat de fag cu sistem de rabatare (pistoane pe gaz)
Tapiterie: piele ecologica de calitate premium, pe suport textil

Descriere produs

Avand un design nonconformist, acest pat rotund, model ROT05, ofera incaperii eleganta si originalitate prin aspectul sau modern si atentia acordata detaliilor.
Imbinarea formelor geometrice tapitate regasite pe tablia patului, dau o nota de continuitate ideii de modernsim si simplitate.
La capitolul functionalitate, acest pat rotund dispune de un spatiu generos pentru depozitare ce poate fi accesat prin rabatarea manuala a somierei, iar sistemul de iluminare cu senzori aflat la baza patului va ofera o vizibilitate adecavata pe timpul noptii.

Fiind vorba despre un produs de mobila la comanda, ROT05, poate fi realizat optional dintr-o gama larga de materiale (stofa, piele naturala, MDF, etc) cu dimensiuni potrivite spatiului disponibil. De asemenea realizam si alte modele de paturi rotunde conform schitelor prezentate de clienti.