RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
ROT03 1
ROT03 2
Imagini Pat ROT03

Pat ROT03

devider
de la 3470 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiune saltea: lungime 200 cm x latime 160 cm x inaltime 20 cm
Dimensiuni pat: Lungime 260 cm x latime 260 cm, inaltime 90 cm
Structura: panouri multistrat din mesteacan, grosime 18 mm, lemn de fag, PAL hidrofugat
Picioare reglabile: inaltime 5 cm
Tapiterie: stofa din bumbac, poliester si elastan in proportii variabile

Descriere produs

Desi face parte din categoria paturi rotunde, ROT03 este un model de pat cu o forma ceva mai atipica, usor ovala, forma data de dimensiunea saltelei, insa se incadreaza perfect intr-un spatiu cu ambele laturi (lungime-latime) de 260 cm.
Tablia suspendata este realizata din spuma poliuretanica foarte moale ceea ce ofera o senzatie placuta de confort in momentul in care stam rezemati pentru a urmari programele tv sau citim.
La cerere, acest pat rotund poate avea spatiu de depozitare sub saltea. Somiera din lemn de fag multistratificat este inclusa in pret.
Si pentru ca vorbim despre mobila la comanda, personalizarea acestui pat rotund in functie de preferintele fiecaruia este o operatiune la care puteti apela. Putem folosi o varietate de materiale, nuante si texturi a caror mostre le puteti vedea inainte de realizarea produslui.