RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
ROT02 1
Imagini Pat ROT02

Pat ROT02

devider
de la 4250 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Diametru pat: 225cm
Diametru saltea: 200cm
Inaltime tablie: 70cm
Compozitie: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat, grosime 18 mm, tapitate cu piele eco si spuma poliuretanica cu densitate ridicata. Structura lemnoasa flexibila permite mulajul pe forma rotunda a saltelei.

Descriere produs

Atunci cand avem nevoie de un pat cu un aspect nonconformist, optarea pentru unul rotund, poate fi o alegere inspirata. Modelul ROT02 vine cu un aspect atipic, ceea ce va asigura dormitorului personalitate si originalitate.

Unul din marile avantaje ale unui pat rotund este faptul ca acesta poate fi asezat atat in centrul camerei cat si pe colt, acest ultim aspect rezolvand si problema spatiilor 'moarte'.

Fiind un produs de mobilier la comanda, ne putem 'juca' foarte usor cu o varietate de materiale, de nuante si texturi care sa ajute la obtinerea unui produs cat mai potrivit pentru ambientul in care este plasat. La aceasta ultima idee specificam faptul ca si dimensiunile pot fi adaptate in functie de spatiul disponibil.