RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
LM03 1
Imagini Pat LM03

Pat LM03

devider
de la 4970 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiune pat: Lungime 220 cm x latime 160 cm x inaltime 45 cm
Inaltime tabile: 85 cm
Dimensiune saltea: Lungime 200 cm x latime 140 cm x inaltime 20 cm
Structura pat: PAL dublu melaminat, Egger, provenienta Austria, piele ecologica (nuanta la alegere)
INFO: Pretul include somiera din lemn masiv din fag si o saltea medicala de calitate superioara

Descriere produs

Cei ce vor un dormitor mobilat intr-un stil mai cochet, nu trebuie neaparat sa dispuna de un buget impresionant, ci doar sa tina cont de bunul gust si sa fie mai indrazneti. Un exemplu in acest sens il reprezinta LM03, un model de pat din lemn care prin simplitatea si functionalitatea sa, ofera originalitate unui dormitor. Combinatia de lemn si piele aduc acestui pat un grad sporit de rezistenta si posibilitatea de a-l intretine foarte usor.
Si pentru ca ne-am dorit sa va oferim un produs cu o ergonomie si un confort deosebit, am inlocuit clasica placa de PAL cu o somiera din lemn masiv de fag ce scoate in evidenta calitatile saltelei si ajuta la o buna ventilare interioara.
Fiind vorba despre mobila la comanda, acest pat din lemn, LM03, poate suporta ajustari in functie de preferinte, atat la dimensiuni, cromatica, cat si la materialele utilizate.
La cerere realizam si paturi din lemn dupa orice alt proiect propus de catre client.