RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
LM02 1
LM02 2
Imagini Pat LM02

Pat LM02

devider
de la 2378 RON
devider
Important:

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute. Se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiune pat: Lungime 210 cm x latime 170 cm x inaltime 45(saltea)/90 (tablie) cm
Dimensiune saltea: Lungime 200 cm x latime 160 cm x inaltime 18-23 cm
Structura: PAL dublu melaminat, Egger, provenienta Austria
Accesorii optionale: noptiere cu doua sertare egale si sisteme de inchidere cu amortizare (pret/noptiera 320 lei)
Spatiu depozitare: doua sertare mari(90 cm) cu o deschidere usoara datorita rotilelor montate pe cadrul sertarului

Descriere produs

Contrastul obtinut de cele doua nuante, creeaza un efect vizual deosebit ce da personalitate acestui pat. Cadrul de sub saltea, dupa cum bine se vede, este retras in ideea de a mari culoarul de trecere pe langa pat, lucru foarte important mai ales in camerele cu dimensiuni reduse. Liniile simple il ajuta sa se integreze cu usurinta in spatii cu decoruri variate. Principala calitate a patului model "LM01" este rezistenta data de rama ce incadreaza salteaua, aceasta find realizata din PAL de inalta densitate cu o grosime de 36 mm.
Canturile ABS groase de 2 mm aduc un plus de rezistenta patului, astfel ca marginile acestuia vor rezista in timp uzurii. Dimensiunea sertarelor ce formeaza spatiul de depozitare, este una cat se poate de generoasa iar rotilele cu glisare pe pardoseala ce suporta greutati considerabile, fac cat se poate de usoara functionalitatea acestora.