Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
FOR02 1
FOR02 2
FOR02 3

FOR02

devider
de la 2840 RON
devider
Important:

Produsele prezentate in categoria "Mobilier restaurante" se realizeaza la comanda si pot suporta unele personalizari (materiale, culori, dimensiuni) in fuctie de preferinte si de specificul locatiei.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni canapea: Lungime 180 cm x latime 90 cm x inaltime 80 cm
Structura: busteni cilindrici cu diametrul 100-150 mm, tratati pt exterior
Picioare: busteni
Tapiterie: stofa din bumbac cerat pentru exterior, rezistent la UV si temperaturi extreme

Descriere produs

Acest model de canapea tapitata cu stofa, CNS10, este destinat restaurantelor sau teraselor cu profil rustic. Fiind o canapea cu doua locuri, prin prezenta sa poate amenaja un spatiu destinat relxarii, o piesa de mobilier ideala pentru discutiile cu prietenii la o masa imbelsugata.
Aceasta canapea rustica are o structura mai mult decat rezistenta, fiind realizata din busteni suprapusi ce creaza prin naturaletea deosebita a lemnului un armonios efect vizual. Rezistenta de care aminteam este un atu important atunci cand vine vorba de mobilier pentru restaurante.
Canapeaua poate fi folosita si in spatii deschise deoarece este tapitata cu o stofa din bumbac cerat, rezistenta la temperaturi ridicate si la razele ultra- violete.
Si pentru ca vorbim despre "mobilier restaurante", aceasta canapea rustica CNS10 poate fi optimizata in functie de nevoi astfel incat se poate realiza si in varianta cu trei sau chiar mai multe locuri.