RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
MHT02 1
MHT02 2
MHT02 3
MHT02 4
MHT02 5

MHT02

devider
de la 10840 RON
devider
Important:

Stil Autentique realizeaza mobilier hotelier din toate tipurile de materiale: MDF furniruit, MDF vopsit, PAL melaminat, PAL furniruit sau lemn masiv.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii

Mobilierul MHT02 este compus din:
- Pat dublu, 200 x 160 cm, realizat din grinzi lamelare din lemn, imbinate in zimti
- Saltele superortopedice (cu arcuri) h22, realizate din spuma poliuretanica de inalta densitate. Acestea au o fata iarna (lana) si una vara (bumbac).
- Noptiere din lemn masiv cu dimensiunea: lungime 45 x latime 45 x inaltime 45 cm.
- Tablia patului: realizata din grinzi lemn masiv si lambriu rasinos
- Dulap haine, dimensiuni: lungime 95 x latime 60 x inaltime 200 cm, compartimentat in interior pentru haine pe umerase si polite ce se pot muta dupa preferinte. Balamalele si manerele tragatoare sunt realizate din fier forjat, executate manual de catre un mestesugar la cuptorul de forja.
- Masa, lungime 95 x latime 55 x inaltime 50 cm
- Tabureti tapitati cu stofa, dimensiuni: Lungime 45 x latime 45 x inaltime 45 cm.
- Oglinda cu rama din lemn masiv, lungime 60 x inaltime 90 cm

Descriere produs

Mobilierul hotelier model MHT02, se distinge prin originalitatea si caldura pe care o ofera lemnul masiv lucrat manual. Patul realizat dintr-o structura robusta de lemn masiv (grinda duo) ofera o rezistenta si o stabilitate deosebita in timp, inlaturand riscul ca aceasta sa se deformeze.

Dulapul destinat depozitarii de haine, lenjerie si incaltaminte vine cu un finisaj natural care a pus in valoare autenticitatea lemnului. Lacurile (ecologice) folosite sunt pe baza de apa si sunt aplicate manual. Balamalele si manerele tragatoare sunt realizate din fier , prin prelucrarea la forja.
O alta piesa ce completeaza acest ansamblu de mobilier este masa realizata in stil minimalist. Blatul gros de 8 cm respecta aceleasi linii de design cu restul mobilierului.
Pata de culoare a camerei este oferita de cei doi tabureti tapitati cu o stofa cu fir natural, o recunoscuta caracteristica a stilului traditional romanesc.