Mobila restaurante

Mobilierul unui restaurant este cel care ii da acestuia identitate si stil. Piesele din care este compus trebuie alese inteligent incat spatiul restaurantului sa fie utilizat la maxim. Produsele pe care vi le propunem in aceasta categorie, respecta toate caracteristicile necesare.

FOR02

Canapea tapitata, model CNS10, cu doua locuri, destinata restaurantelor sau teraselor cu profil rustic. Poate fi utilizata atat in interior cat si exterior datorita materialelor tratate in acest sens. Fiind vorba despre un produs din categoria "mobilier restaurante", am avut grija ca rezistenta sa fie unul din principalele atuuri.
FOR02
2840 RON
Fotolii si canapele restaurante - FOR02

Masuta servit MSV01

MSV01 este un model de masuta pentru servit cu un design simplist dar cu o eficienta maxima. Pe langa rolul sau de a transporta comanda culinara, ea foloseste si ca masa secundara pentru a nu o aglomera pe cea principala.
Masuta servit MSV01
570 RON
Diverse restaurante - Masuta servit MSV01

SCR02

Aspectul deosebit dat de naturaletea lemnului de fag, rezistenta deosebita, cat si finisajele atent executate, fac din scaunul SCR02 un produs care cu siguranta ofera originalitate cramei sau restaurantului tau.
SCR02
439 RON
Scaune restaurante - SCR02

SCR01

Scaunul SCR01 realizat din lemn natural de fag este varianta net superioara a obisnuitelor scaune cu cadre metalice. Dintre multele avantaje ale acestui produs amintim; aspectul natural al lemnului, rezistenta si intretinerea usoara.
SCR01
390 RON
Scaune restaurante - SCR01

FOR01

Din categoria fotoliilor pentru cafenele si restaurante, modelul FOR01 poate fi oricand o optiune care sa combine eleganta cu modernul. Avand o structura rezistenta din lemn de fag, durata de viata a produsului va fi una foarte mare.
FOR01
760 RON
Fotolii si canapele restaurante - FOR01

MSR02

Masa de restaurant, model MSR02 reprezinta garantia calitatii si a bunului gust. Rezistenta foarte mare este data de lemnul de fag din care a fost realizata dar si de finisajele obtinute cu ajutorul lacurilor poliuretanice.
MSR02
840 RON
Mese restaurante - MSR02

MSR01

Din categoria meselor de restaurant, model rustic, acest produs MSR01 ocupa una din primele pozitii in materie de rezistenta datorita robustitatii. In acelasi timp nu am neglijat partea estetica, finisajele fiind unele de exceptie.
MSR01
980 RON
Mese restaurante - MSR01