RECOMANDARI

Mobilier hotelier

Mobilierul unui hotel trebuie sa fie realizat impecabil, din materiale cu o mare rezistenta la uzura. Insa acest criteriu important trebuie adaptat unui design specific numarului de stele pe care il are hotelul. Ideile tale impreuna cu aportul specialistilor nostri, vor face sa gasim impreuna cele mai optime solutii.

Mobilier hotel MHT03

MHT03 este un ansamblu de mobilier hotelier care datorita liniilor sale de design, inspira eleganta si bun gust. Prin realizarea sa, ne-am dorit sa raspundem tuturor necesitatilor impuse de regimul hotelier. Un pat confortabil si elegant, un dulap bine compartimentat, un birou pentru lucru la computer sau machiaj, cat si un suport pentru bagaje.
MHT03
7352 RON
Mobilier hotel MHT03

Mobilier hotel MHT02

Mobilierul hotelier MHT02 este alcatuit dint-o serie de piese autentice care evidentiaza stilul traditional romanesc . Toate aceste aspecte au fost obtinute prin finisarea manuala a lemnului, in combinatie cu accesoriie rustice artizanale.
MHT02
10840 RON
Mobilier hotel MHT02

Mobilier hotel MHT01

Din categoria mobilierului hotelier, modelul MHT01 reprezinta o buna varianta in raportul calitate/pret. Piesele ce compun acest ansamblu de mobilier au fost concepute astfel incat sa ofere solutii cat mai practice hotelurilor de doua sau trei stele.
MHT01
6212 RON
Mobilier hotel MHT01