Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
DRS11 1
Imagini Dressing DRS11

Dressing DRS11

devider
de la 5850 RON
devider
Important:

Dressing-ul se realizeaza numai pe baza de comanda. Astfel, se pot face modificari in functie de preferinte sau necesitati. Pot fi schimbate/ajustate dimensiunile, culorile, accesoriile sau materialele din care este realizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiune dressing: lungime 300 cm x latime 60 cm x inaltime 240 cm
Compozitie interioara: spatii haine lungi si scurte, polite, sertare depozitare lenjerie
Structura: panouri aglomerate de lemn, dublu melaminat, grosime 18 mm, oglinda fumurie Saint Gobain (productie Franta)
Usi: furnir natural nuc
Usi batante: balamale cu amortizare integrata.
Sistem iluminare : LED integrat

Descriere produs

Vorbim despre dressinguri la comanda, DRS11 fiind un produs ce apartine acestei categorii. Realizate cu ajutorul furnirului natural de nuc, aceste modele de dressinguri se fac remarcate prin aspectul aparte, extrem de elegant.
Ca si compozitie, acest dressing este format din mai multe module,usi sertare. In interior avem largi spatii de depozitare, atat pentru hainele scurte cat si cele lungi. Ca si nuanta, am mers pe o varianta lemnoasa care inspira naturalete, masivitate si bun gust.
Fiind un produs de mobila la comanda, putem aduce acestui dressing diverse modificari in ceea ce priveste dimensiunea sau posibilitatile compartimentarii interioare. Optimizat intr-un mod practic si personal, acest dressing ne va scapa de achizitionarea altor piese de mobilier.
Compania noastra realizeaza diverse modele de dressinguri la comanda, cu orice dimensiune sau nunata specificata de catre client.