Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
DRS10 1
Imagini Dressing DRS10

Dressing DRS10

devider
de la 14800 RON
devider
Important:

Dressing-ul se realizeaza numai pe baza de comanda. Astfel, se pot face modificari in functie de preferinte sau necesitati. Pot fi schimbate/ajustate dimensiunile, culorile, accesoriile sau materialele din care este realizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni dressing: Lungime 300 cm x latime 60 cm x inaltime 220 cm
Compartimentare: 3 module late de 100 cm, cu o excelenta configuratie a spatiului de depozitare
Structura: panouri aglomerate de lemn dublu melaminat, fronturi din lemn masiv de paltin cu usi centrale de sticla si bagheta decorativa.
Usi: sistem batant pe balamale cu amortizare, sertare cu inchidere pe amortizare
Elemente decor: cornisa lemn

Descriere produs

DRS10 este un dressing destinat dormitoarelor amenajate in stil vintage. Vorbim despre un produs de exceptie, apartinator categoriei dressinguri la comanda, fiind realizat cu ajutorul fronturilor de lemn masiv. Designul impunator ajutat de cromatica, inspira eleganta si masivitate.
Este un dressing alcatuit din trei module, ce pot fi compartimentate in asa fel incat sa raspunda nevoilor fiecarui client in parte. Fiind destul de inalt, in interiorul acestui dressing putem depozita haine de tot felul, inclusiv pe cele lungi, cum ar fi rochiile sau paltoanele.
Ca si nuanta, recomandam intotdeauna varianta deschisa, undeva in zona alb, bej, crem, deoarece cu ajutorul unor astfel de nunate putem amplifica si sublinia mai bine ideea de naturalete, simplitate si bun gust.
Compania noastra realizeaza dressinguri la comanda pe orice dimensiune. In afara de modelele prezentate pe site, putem realiza si alte dressinguri dupa proiectul propus de catre client.