Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
DRS08 1
DRS08 2
Imagini Dressing DRS08

Dressing DRS08

devider
de la 6140 RON
devider
Important:

Dressing-ul se realizeaza numai pe baza de comanda. Astfel, se pot face modificari in functie de preferinte sau necesitati. Pot fi schimbate/ajustate dimensiunile, culorile, accesoriile sau materialele din care este realizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni: Lungime 310 cm x latime 60 cm x inaltime 220 cm
Compartimentare dressing: 3 module late de 100 cm, cu o excelenta configuratie a spatiului de depozitare
Structura: panouri aglomerate de lemn dublu melaminat, usi placate cu sticla securizata,
Usi: sistem de glisare cu reglaj si amortizare, profile verticale aluminiu

Descriere produs

DRS08 face parte din categoria dressinguri la comanda, remarcandu-se prin aspectul sau modern si deosebita functionalitate. Cele trei module permit depozitarea unui mare numar de haine precum si a altor accesorii. Modulele laterale ale acestui dressing sunt ideale chiar si pentru hainele lungi.
In partea de mijloc, acest dressing doreste sa ne demonstreze ca este un produs cu o functionalitate speciala. Spatiul prezent in partea superioara a acestui modul median este ideal pentru amplaseara tv-ului, o miscare inteligenta ce ne scapa de achizitionarea altor piese de mobilier, evitandu-se astfel aglomerarea camerei. La mijloc, avem o polita iluminata de sticla ce ofera un spatiu util de expunere, iar mai jos, o serie de sertare cu amortizare la inchidere.
Acest dressing apartine categoriei "mobila la comanda", astfel ca spatiul interior poate fi optimizat in asa fel incat sa corespunda preferintelor si mai ales nevoilor pe care le au clientii nostri.
Stil Autentique realizeaza dressinguri la comanda pe orice dimensiune, nunata, avand toate caracteristicile solicitate.