Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
DRS07 1
DRS07 2
Imagini Dressing DRS07

Dressing DRS07

devider
de la 10260 RON
devider
Important:

Dressing-ul se realizeaza numai pe baza de comanda. Astfel, se pot face modificari in functie de preferinte sau necesitati. Pot fi schimbate/ajustate dimensiunile, culorile, accesoriile sau materialele din care este realizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni dressing: Lungime 320 cm x latime 70 cm x inaltime 240 cm
Compartimentare: 3 module late de 100 cm, cu o excelenta configuratie a spatiului de depozitare
Structura: panouri aglomerate de lemn, usi si parti laterale cu furnir natural, grosime 19 mm, oglinda saint gobain, manere model vintage
Usi dressing: sistem de deschidere pe balamale (functionalitate si calitate premium)

Descriere produs

Facand parte din categoria dressinguri la comanda, DRS07 se remarca prin aspectul sau retro - vintage si prin dimensiunile generoase care ajuta la gazduirea in interior a unui mare numar de haine si acccesorii. Inaltimea de 240 cm permite depozitarea cu usurinta a hainelor lungi (rochii, paltoane, etc).
Partea cromatica s-a vrut a fi cat mai naturala, de aceea am mers pe o varianta eleganta, alb-lemnoasa. Cornisa, soclul (baza) cat si lezenele (margini laterale dressing) merg ca si design pe aceeasi idee clasica de vintange ce este accentuata de efectul patinei argintii.
DRS07 este un dressing ce face parte din categoria "mobila la comanda", astfel ca spatiul interior se poate optimiza in functie de preferintele clientilor nostri.
Stil Autentique realizeaza dressinguri la comanda pe orice dimensiune, nunata, avand toate caracteristicile solicitate.