Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
DRS06 1
Imagini Dressing DRS06

Dressing DRS06

devider
de la 4180 RON
devider
Important:

Dressing-ul se realizeaza numai pe baza de comanda. Astfel, se pot face modificari in functie de preferinte sau necesitati. Pot fi schimbate/ajustate dimensiunile, culorile, accesoriile sau materialele din care este realizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiune dressing: lungime 260 cm x latime 60 cm x inaltime 220 cm
Compartimentare: 2 module late de 75 cm, cu o excelenta configuratie a spatiului de depozitare
Structura: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat, grosime 18 mm, sticla Lacobel gri, profile aluminiu cu prindere ascunsa
Usi: sistem de glisare din aluminiu, rotile cu rulment.

Descriere produs

DRS06 este un dressing cu aspect modern, care datorita dimensiunilor sale, poate gazdui in interior tot ce avem nevoie ca accesorii si vestimentatie, fie ca este vorba de haine lungi sau scurte.
Functionalitatea acestui dressing nu a fost deloc neglijata. Sistemul de glisare face ca operatiunea de deschidere si inchidere a usilor sa fie o placere iar sistemul de iluminat (tehnologie LED) ajuta la o buna vizibilitate, fara a fi nevoiti sa aprindem lumina pe timpul noptii.
Ca si aspect cromatic, am mers pe o varianta mai naturala, lemnoasa, ce inspira eleganta si masivitate. Iar pentru a veni si mai mult in sprijinul ideii de masivtate, partile laterale ale acestui dressing au fost dublate pentru a obtine grosimi accentuate.
DRS06, un produs ce face parte din categoria "mobila la comanda". Intregul spatiu interior poate fi adaptat in functie de nevoi, in asa fel incat sa corespunda cerintelor venite din partea clientilor nostri. La comanda, executam si orice alt model de dressing dupa proiectul propus de catre dvs.