Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
DRS05 1
Imagini Dressing DRS05

Dressing DRS05

devider
de la 5563 RON
devider
Important:

Dressing-ul se realizeaza numai pe baza de comanda. Astfel, se pot face modificari in functie de preferinte sau necesitati. Pot fi schimbate/ajustate dimensiunile, culorile, accesoriile sau materialele din care este realizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiune dressing: lungime 300 cm x latime 70 cm x inaltime 250 cm
Compartimentare: 4 module late de 75 cm. In zona centrala, rafturi pentru depozitare haine si patru sertare pentru lenjerie.
Structura: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat, grosime 18 mm, oglinda ecologica (fara plumb) Saint Gobain (productie Franta)
Usi: sistem de glisare din aluminiu, rotile cu rulment. Reglajele sunt foarte fine si corecteaza usile dupa unghiurile peretilor. Pentru a nu permite intrarea prafului in dressing, profilele manerelor verticale au perie pe toata lungimea.

Descriere produs

Acest model de dressing, DRS05, este un produs de mobilier care prin volumul sau, permite depozitarea unui numar impresionant de haine. Cromatica alb (sticla) -wenge-oglinda, inspira modernism si eleganta iar elementul grafic central, ofera un iz de originalitate.
Fiind vorba despre mobila la comanda, toate spatiile interioare se pot adapta dupa necesitati, astfel incat sa corespunda intocmai cerintelor si nevoilor dvs. Sistemul de glisare este unul foarte sigur, avand un comportament excelent la socuri mecanice, inclusiv seisme. Rularea usilor este foarte silentioasa si lina, ceea ce denota calitatea unui produs de lux.