Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
DRS04 1
Imagini Dressing DRS04

Dressing DRS04

devider
de la 4863 RON
devider
Important:

Dressing-ul se realizeaza numai pe baza de comanda. Astfel, se pot face modificari in functie de preferinte sau necesitati. Pot fi schimbate/ajustate dimensiunile, culorile, accesoriile sau materialele din care este realizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni: lungime 290 cm x latime 70 cm x inaltime 250 cm
Compartimentare: 3 module late de 80 cm
Structura: panouri aglomerate din lemn, dublu melaminat, grosime 18 mm, oglinda Saint Gobain ecologica (fara plumb)
Usi: profilele sistemului de glisare precum si profilele manerelor verticale, sunt din aluminiu si pot fi vopsite in orice nuanta RAL. Sistemul de glisare nu este unul la vedere, el fiind practic 'ascuns', deoarece ghidajele si rotilele culisoare sunt plasate in spatele usilor.

Descriere produs

Dressing-ul model DRS04, este o piesa de mobilier mai speciala, ce isi poate face prezenta chiar si intr-un living datorita etajarei laterale destinata depozitarii cartilor sau a obiectelor de decor.
Zona mediana este pusa in evidenta de cele trei oglinzi, egale in dimensiune, ce au rolul de a da camerei volum printr-o iluzie optica placuta. In interior avem un spatiu pentru depozitare haine scurte si lenjerie, unul pentru haine lungi, iar in centru sunt prezente mai multe rafturi ce se pot regla pe inaltime in functie de preferinte. Avand in vedere ca vorbim despre mobila la comanda, putem ajusta mai multe elemente incat produsul, respectiv dressing-ul, sa fie intocmai cum va doriti.