Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
DRS03 1
Imagini Dressing DRS03

Dressing DRS03

devider
de la 3120 RON
devider
Important:

Dressing-ul se realizeaza numai pe baza de comanda. Astfel, se pot face modificari in functie de preferinte sau necesitati. Pot fi schimbate/ajustate dimensiunile, culorile, accesoriile sau materialele din care este realizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni: Lungime 220 cm x latime 60 cm x inaltime 200 cm
Compartimentare dressing: o excelenta configuratie a spatiului de depozitare alcatuita cu ajutorul a doua module laterale de 60 cm si unul central de 110 cm
Structura: panouri aglomerate de lemn dublu melaminat, Fronturi de PAL melaminat cu oglinda decorativa
Usi: sistem batant pe balamale cu amortizare
Manere usi si sertare: aluminiu

Descriere produs

DRS03 este un produs al categoriei "dressinguri la comanda". Fiind compus din trei module, acest dressing se remerca printr-o functionalitate cat se poate de utila; spatiu haine lungi/scurte precum si sertare pentru camasi, tricouri sau lenjerie. Stim foare bine ca atunci cand vine vorba de dressinguri, optimizarea spatiului interior de depozitare trebuie facut intr-un mod cat mai eficient. Fiind vorba despre mobilier personalizat, nu ramane decat sa stabilim impreuna cu dvs felul in care vom compartimenta acest dressing. Dimensiunile nu foarte mari, ajuta la obtinerea unui aspect cochet, iar cromatica respecta aceeasi idee de simplitate.
Stil Autentique realizeaza dressinguri la comanda pe orice dimensiune, nunata, avand toate caracteristicile solicitate.