Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
DRS01 1
Imagini Dressing DRS01

Dressing DRS01

devider
de la 4767 RON
devider
Important:

Dressing-ul se realizeaza numai pe baza de comanda. Astfel, se pot face modificari in functie de preferinte sau necesitati. Pot fi schimbate/ajustate dimensiunile, culorile, accesoriile sau materialele din care este realizat.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiune dressing: lungime 295 cm x latime 62 cm x inaltime 220 cm
Compartimentare: 3 module late de 75 cm, cu umerase si rafturi pentru haine. In centru, un modul de 70 cm, cu 5 sertare inalte de 20 cm, un spatiu expunere inalt de 40 cm si un al treilea spatiu superior cu doua usi, avand o inaltime de 80 cm.
Structura: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat, grosime 18 - 36 mm
Usi: sistem de pliere la corpurile inalte(usi armonice). Sertarele cu amortizare din centru, au glisiere ce rezista la greutati de pana la 15 kg/sertar. Usile corpului superior au sistem de deschidere push-open(prin apasare).

Descriere produs

Dressing-ul model "DRS01" este o piesa de mobilier creata special pentru spatiile largi. Nuanta alb-crem denota simplitate iar lemnul exotic adauga o nota de originalitate.
Spatiul interior al dressing-ului este bine organizat si ofera solutii practice in ceea ce priveste depozitarea hainelor. In zona mediana avem o un corp foarte util cu 5 sertare mari, ideale pentru depozitare lenjerii. Spatiul de expunere aflat deasupra acestora este creat special pentru obiectele ce trebuie sa fie mereu la indemana(ceas, carti, telefon, etc).