Dressinguri

Dressinguri la comanda. Acesta este serviciul care ne poate ajuta atunci cand vrem ca mobila dormitorului sa ne ofere solutii perfecte la capitolul depozitare haine si accesorii. Pentru a se pastra in conditii bune, articolele de imbracaminte si incaltaminte trebuiesc depozitate corespunzator. Fata de invechitele modele de sifoniere, aceste dressinguri ne ofera spatii mari, aerisite, ce pot fi compartimentate dupa bunul plac. In afara de produsele prezentate pe site, compania noastra realizeaza dressinguri dupa orice alt proiect propus de catre client.

Dressing DRS11

Vorbim despre dressinguri la comanda, DRS11 fiind unul dintre produsele ce apartine acestei categorii. Realizate cu ajutorul furnirului natural de nuc, aceste modele de dressinguri se remarca prin design-ul aparte, modern si elegant. Compartimentat intr-un mod practic si personal, acest dressing ne poate scapa de achizitionarea altor piese de mobilier.
DRS11
5850 RON
Dressing DRS11

Dressing DRS10

Aceste dressinguri, model DRS10, sunt alcatuite din trei module, compartimentate in functie de preferintele clientilor. La capitolul cromatica, recomandam o varianta deschisa: alb, bej, crem, pentru a amplifica mai usor ideea de simplitate si bun gust. Compania noastra realizeaza dressinguri la comanda pe orice dimensiune, in functie de marimea incaperii.
DRS10
14800 RON
Dressing DRS10

Dressing DRS09

Realizat cu furnir natural, DRS09 este un produs de top al categoriei dressinguri la comanda. Acesta se remarca printr-un original design modern si clasic in acelasi timp. In interiorul celor trei module spatioase putem depozita un mare numar de haine, cat si alte accesorii. Inaltimea de 220 cm ajuta la pastrarea in conditii optime chiar si a hainelor mai lungi (paltoane, rochii etc).
DRS09
7650 RON
Dressing DRS09

Dressing DRS08

DRS08 face parte din categoria dressinguri la comanda, remarcandu-se printr-un aspect modern si o functionalitate excelenta. Modulele din partile laterale sunt ideale pentru depozitarea hainelor, chiar si a celor lungi. In mijloc, acest dressing are un spatiul ideal pentru amplaseara tv-ului, o polita utila ca si spatiu de expunere, iar mai jos, sertare cu amortizare la inchidere.
DRS08
6140 RON
Dressing DRS08

Dressing DRS07

Din categoria dressinguri la comanda, DRS07 iese in evidenta la capitolul design prin structura sa retro - vintage si cromatica eleganta alb-lemnoasa. Dimensiunile generoase ale acestui dressing fac posibila depozitarea unui mare numar de haine si acccesorii, chiar a celor lungi de iarna (paltoane) sau a rochiilor, gratie inaltimii de 240 cm.
DRS07
10260 RON
Dressing DRS07

Dressing DRS06

Prin realizarea acestui model de dressing ne-am propus sa va oferim un produs ce poate gazdui in interior tot ce tine de accesorii si vestimentatie, fie ca este vorba de haine lungi sau scurte. Ca si design, am ales o varianta cu aspect natural, lemnos, ce inspira eleganta si masivitate. In dorinta de a sublinia aceasta idee, ambele parti laterale ale acestui dressing au fost dublate pentru a se
DRS06
4180 RON
Dressing DRS06

Dressing DRS05

Eleganta, modernism dar si calitate. Acestea sunt cateva din caracteristicile dressing-ului model DRS03. Accesoriile cu care este dotat il fac sa aibe o functionalitate excelenta. Design-ul si cromatica sunt alte puncte forte care plaseaza acest produs intr-o zona de top.
DRS05
5563 RON
Dressing DRS05

Dressing DRS04

Gandit sa fie una din piesele centrale ale livingului, acest dressing model DRS04 are si o a doua utilitate, respectiv aceea de a putea expune carti sau obiecte de decor. Punctele forte al acestui dressing sunt functionalitatea si calitatea materialelor.
DRS04
4863 RON
Dressing DRS04

Dressing DRS03

Prin serviciile noastre de mobilier personalizat, va putem ajuta sa realizati dressinguri cu dimenisuni si forme potrivite incaperii. DRS03 este un produs pe care il putem plasa in zona 'dressinguri moderne'. Dimensiunile sale mai reduse ajuta la obtinerea unui design cochet, iar cromatica aleasa, subliniaza ideea de simplitate.
DRS03
3120 RON
Dressing DRS03

Dressing DRS02

Modelul DRS02 face parte din categoria dressing-urilor cu usi glisante. Combinatia de nuante clasice impreuna cu formele moderne, dau o nota aparte acestui produs, plasandu-l in categoria mobilierului cu valente luxuriante.
DRS02
6721 RON
Dressing DRS02

Dressing DRS01

Acest model de dressing vine dotat cu spatii de depozitare generoase si accesorii moderne care sa faciliteze o simpla functionare. Jocul de nuante confera simplitate dar si originalitate in acelasi timp. Un produs compact ideal pentru orice familie.
DRS01
4767 RON
Dressing DRS01