Despre noi

Stil Autentique este o companie care isi desfasoara activitatea in sectorul productiei de mobilier la comanda, atat pentru locuinte(apartamente, case), hoteluri cat si pentru birouri sau spatii comerciale(magazine, restaurante, etc).

Locuintele noastre, au camere cu forme si dimensiuni diferite, astfel ca mobila la comanda nu este doar o optiune alternativa ci una necesara. Pe langa acest aspect, un alt mare avantaj este posibilitatea de a ne personaliza incaperile cu un mobilier care sa ne reflecte intocmai gusturile si dorintele.

Daca ar trebui sa alegem un cuvant care sa ne reprezinte, fara indoiala aceasta este: "calitate". Nu abordam nicodata clientela cu reclame atragatoare cum ar fi: "mobila ieftina", ci ne adresam celor care cunosc si pretuiesc calitatea. O mobila de marca nobila, asa cum o spune si sloganul companiei noastre, aceasta este ideea de la care porneste orice proiect Stil Autentique.

Calitatea de care spuneam, este obtinuta cu ajutorul materialelor pe care le utilizam si a indemanarii personalului nostru. Tehnologia de care dispunem este un alt atu. Utilajele de ultima generatie imbunatatite odata cu progresul tehnologiei, ne ajuta sa executam lucrari cu grad ridicat de dificultate din diverse materiale cum ar fi PAL-ul dublu melaminat, MDF-ul furniruit, infoliat si vopsit sau chiar lemnul masiv.

Ce oferim:

- mobila la comanda cu design, forme si dimensiuni personalizate
- consultanta, masuratori si proiectare
- solutii pentru fiecare spatiu, indiferent de dimensiune
- finisaje de exceptie la toate produsele de mobilier
- materiale si tehnologie ce fac posibila realizarea si celor mai complexe proiecte
- personal calificat si bine pregatit
- servicii de transport si montaj
- servicii de garantie si postgarantie
- executii si termene de livrare cat mai rapide

Despre noi