Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNS20 1
Imagini Canapea CNS20

Canapea CNS20

devider
de la 4310 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni canapea: Lungime 240 cm x latime 220 cm x inaltime 70 cm
Structura canapea: panouri lemn plop, multistratificat, elemente lemn fag - brad
Picioare: lemn masiv de fag
Tapiterie: stofa premium rezistenta la uzura, cu ornament tip cheder

Descriere produs

Apartinand categoriei canapele la comanda, CNS20 uimeste prin frumusetea simplitatii, ergonomia grozava, dar exceleaza si la capitolul calitate si confort. Cu alte cuvinte, are tot ce-i trebuie pentru a fi un produs de top. Dimensiunile generoase ale acestei canapele fac in asa fel incat sa o transforme intr-una dintre piesele centrale de mobilier ale incaperii.
CNS20 este un model de canapea ce se potriveste cel mai bine spatiilor largi, deschise, in care petrecem timpul cu familia, amicii ori partenerii de afaceri.
Confortul acestei canapele reprezinta unul dintre punctele forte. Sezutul cu o latime mare ne permite sa adoptam o pozitie cat mai relaxata iar pernele moi de spatar, completeaza starea de bine.
Prin serviciul de mobila la comanda, respectiv canapele la comanda, puteti opta pentru o gama larga de materiale si culori in vederea adaptarii acestui produs conform preferintelor. De asemenea, si dimensiunile aceste canapele se pot modifica in functie de spatiul disponibil.