Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNS19 1
Imagini Canapea CNS19

Canapea CNS19

devider
de la 6710 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni canapea: Lungime 290 cm x latime 170 cm x inaltime 70 cm
Structura canapea: panouri aglomerate de lemn si cadre lemn esente tari
Picioare: otel (diverse finisaje)
Tapiterie: stofa sau catifea (la alegere)

Descriere produs

CNS19, o canapea ce se distinge de alte modele prin originalitatea oferita de aspect, functionalitate si ergonomia ce o ajuta in crearea unui ambient relaxant. Dimensiunile acestei canapele fac in asa fel incat sa o transforme intr-una dintre piesele centrale de mobilier ale living-ului.
Trebuie sa subliniem faptul ca CNS19 este o canapea potrivita spatiilor largi, deschise, in care petrecem timpul cu prietenii sau partenerii de afaceri. Si pentru ca vorbeam despre originaliate, un exemplu in acest sens il reprezinta partile laterale, lipsite de clasicele brate dar inlocuite de elemente specifice unei astfel de canapele, cum ar fi zona de expunere cu rol de masuta.
Comoditatea este una excelenta, pernele de sezut ale acestei canapele fiind realizate integral din spuma poliuretanica cu densitate medie.
Prin serviciul de mobila la comanda, respectiv canapele la comanda, clientii nostri isi pot alege materialele si culorile acestui produs, in functie de preferinte. De asemenea, dimensiunea canapelei poate fi ajustata conform spatiului disponibil.