Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNS18 1
Imagini Canapea CNS18

Canapea CNS18

devider
de la 5250 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni canapea: Lungime 250 cm x latime 140 cm x inaltime 70 cm
Structura canapea: grinzi lamelare, material rasinoase
Picioare: lemn
Tapiterie: stofa cu fir natural de bumbac (material ideal pentru canapele, culori la alegere)

Descriere produs

Apartinand categoriei "canapele la comanda", CNS18 este un produs cu o coloristica indrazneata care imprima livingului un aer modern, plin de originalitate. Aceasta canapea din stofa are elemente speciale de design ce o diferentiaza de tiparele standard, cum ar fi pernele moi de spatar ce sunt realizate din doua segmente suprapuse.
Pernele de sezut ale acestei canapele au pe margini un cordon de rezistenta pentru a rezista uzurii si a nu se deforma in timp.
Acest model de canapea o putem realiza atat in varianta simpla cat si in cea extra cu taburet mobil ce poate fi folosit atat ca spatiu de sedere cat si prelungire canapea, in cazul in care doriti sa va odihniti.
Fiind vorba despre mobila la comanda, respectiv canapele la comanda, acest produs poate suporta ajustari (dimensiuni, forme, culori) in functie de dorintele clientilor nostri.