Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNS17 1
Imagini Canapea CNS17

Canapea CNS17

devider
de la 5770 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni canapea: Lungime 350 cm x latime 145 cm x inaltime 80 cm
Structura canapea: cadru mesteacan si panouri rasinoase
Picioare: lemn masiv
Tapiterie: stofe multicolore

Descriere produs

Modelul de canapele CNS17 se adreseaza celor ce vor sa creeze un decor vesel, dinamic, fie ca este vorba de living sau de orice alt spatiu destinat relaxarii. In functie de culorile si modelul de stofe ales, aceasta canapea poate fi plasata intr-un decor modern ori intr-unul ceva mai clasic.
Fiind realizata integral din spuma poliuretanica, comoditatea si confortul sunt caracteristicile principale ale acestei canapele. Si pentru a plusa la acest capitol, atat pernutele mici cat si cele mari, sunt umplute cu puf siliconic.
Partea de sezut este formata din perne moi (burete calitativ) cu doua tipuri de design, respectiv suprafata plata si capitonata (nasturi prin tragere), o combinate interesanta ce imprima originalitate acestei canapele.
Prin serviciul de mobila la comanda, mai exact canapele la comanda, acest produs se realizeaza pe dimensiunile si nuantele solicitate de catre client.