Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNS13 1
Imagini Canapea CNS13

Canapea CNS13

devider
de la 5210 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni canapea: Lungime 350 cm x latime 90 cm x inaltime 80 cm
Structura: panouri aglomerate de lemn, grosime 18 mm, placaje mesteacan cu cadru rasinoase, spuma poliuretanica cu grosimi si densitati variabile, strat antiperspirant de 40 cm
Picioare: lemn fag
Tapiterie: stofa rezistenta la uzura si intindere

Descriere produs

Intr-o sufragerie / living, tinand cont de dimensiunile si impactul vizual al design-ului, o canapea precum CNS13, va acapara atentia, devenind astfel una din piesele centrale de mobilier. Fiind vorba despre o canapea de 4 locuri, am tinut cont ca structura de rezistenta sa fie una foarte buna. Combinatia de culori ale pernelor foarte comode si placute la atingere, precum si a celor patru module, imprima un puternic efect de originalitate.
Si pentru ca vorbim despre mobila la comanda, aceasta canapea din stofa, model CNS13, poate suporta diverse modificari in functie de dimensiunile camerei sau de preferinte. Cromatica poate fi de asemenea schimbata astfel incat sa fie in armonie deplina cu ambientul din incapere.
La cerere, realizam si alte modele de canapele dupa proiectul propus de catre client.