Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNS11 1
Imagini Canapea CNS11

Canapea CNS11

devider
de la 8200 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiune canapea: Lungime 340 cm x latime 260 cm x inaltime 80 cm
Structura: panouri aglomerate de lemn, grosime 18 mm, lemn de fag
Tapiterie: stofa din bumbac, poliester si elastan in proportii variabile, piele ecologica

Descriere produs

Deoarece este punctul central de interes al unei camere de zi, o canapea, trebuie sa aibe cateva atribute esentiale: un design special, sa fie foarte confortabila si rezistenta la uzura. Am combinat toate acestea si astfel am realizat acest model de canapea, CNS11. Partea de sezut precum si cea a spatarului sunt tapitate cu o stofa calitativa (provenineta Italia) ce ofera o placuta senzatie la atingere. Pernele au un continut de particule din poliester si poliuretan. Acestea sunt spirijinite cu ajutorul unor tetiere tapitate ce dau acestei canapele un deosebit efect vizual.
Fiind vorba despre un produs cu o utilitate aparte, aceasta canapea CNS11 are pe toata partea din spate un spatiu generos de expunere ce poate fi folosit ca mini biblioteca pentru amplasarea diverselor gadget-uri sau a obiectelor de decor. Aceasta parte cat si bratele canapelei sunt realizate din piele ecologica premium.
Prin serviciul de mobila la comanda putem face diverse ajustari acestei canapele incat sa se potriveasca perfect spatiului sau gusturilor fiecarui client in parte.